Kynšperk: Opakovaně řídil i přesto, že má uložen zákaz řízení

Třikrát během jedenácti dnů zastavili policisté z Obvodního oddělení Kynšperk nad Ohří šestatřicetiletého muže, který řídil osobní automobil i přes platný zákaz řízení. Poprvé muže z Plzeňska zastavili 3. července letošního roku v ranních hodinách v Kynšperku nad Ohří. Při silniční kontrole zjistili, že má až do dubna roku 2021 platný zákaz řízení všech motorových vozidel.

dezinfekce

O pouhé dva dny později jel stejným automobilem značky Fiat opět v Kynšperku nad Ohří. V odpoledních hodinách byl znovu zastaven a kontrolován policejní hlídkou a také v tomto případě byl převezen na obvodní oddělení k dalším úkonům. Zatím naposledy měl muž projíždět Kynšperkem nad Ohří v pondělí 13. července 2020. I tentokrát ho policisté zastavili.

Policisté z Obvodního oddělení Kynšperk nad Ohří muži z Plzeňska sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Po provedených úkonech byl muž umístěn do policejní cely. Následně byl na základě rozhodnutí Okresního soudu v Sokolově propuštěn na svobodu.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 26.07.2020 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy