Karlovy Vary: Olympijským domem se stane hotel Thermal

Centrem dění Her IX. zimní olympiády dětí a mládeže v Karlovarském kraji se od 19. do 24. ledna 2020 stane lázeňský hotel Thermal v Karlových Varech. Olympijský dům, v který se Thermal promění, nabídne zajímavý doprovodný program pro širokou veřejnost se zapojením olympijských ambasadorů z řad známých a slavných sportovců. Bude fungovat zároveň jako informační a tiskové středisko.

dezinfekce

„Hotel Thermal je sice v povědomí návštěvníků našeho regionu spojen s Mezinárodním filmovým festivalem, ale v době konání karlovarského půlmaratonu se stává útočištěm tisíců běžců všech kategorií. Stejně tak otevře své pomyslné brány během zimní olympiády dětí a mládeže veřejnosti, mladým olympionikům, trenérům a dalším účastníkům akce. Věřím, že pro ně připraví příjemné zázemí a že se všem bude líbit nabízený doprovodný program,“ uvedla hejtmanka Jana Mračková Vildumetzová.

Před olympijským domem v Thermalu se také uskuteční jeden z medailových ceremoniálů, a to v úterý 21. ledna 2020 od 18:30 hodin. Uvede jej populární moderátor Libor Bouček a Radek Šilhan, kteří vyhlásí vítěze disciplín prvních dvou závodních dnů. Součástí doprovodného programu bude bubenické vystoupení Drum Bandu z Ostrova a exhibice Karate Champions Teamu. Ceremoniál zakončí velkolepý ohňostroj.

Novinky a zajímavosti k blížící se olympiádě dětí a mládeže hledejte na:
https://odm.olympic.cz/2020
https://www.facebook.com/olympioniciODM

Zdroj: Mgr. Jana Pavlíková, tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy