Karlovy Vary: Infocentrum hledá nové vedení (TV Západ)

Správní rada Infocentra města Karlovy Vary vyhlásila výběrové řízení na obsazení pozice ředitele/ředitelky této obecně prospěšné společnosti. Po 7,5 letech skončila v čele této městské organizace Jitka Ettler Štěpánková.

dezinfekce

Přihlášky mohou zájemci podávat do 8. března 2019 na adresu Magistrátu města Karlovy Vary.

„Infocentrum musí zkusit získat pro Karlovy Vary nového klienta, tzn. trošičku se zaměřit i na klienty krátkodobějších pobytů, abychom je znovu naučili, co to vlastně je starat se o své zdraví a preventivně potom jezdit na tu delší dobu. Myslím si, že do současné doby jsme takovou skladbu neměli. Je potřeba se na to zaměřit, je potřeba v lidech vybudovat opět povědomí o tom, co to lázeňství je, že je pro ně velmi důležité. Generace, která sem jezdila už dnes nejezdí, někteří umřeli a mladá generace v podstatě neví, co to lázeňství je a proč by ho měla využívat. Potřebujeme, aby město zkusilo nastartovat novou etapu a získat nové klienty,“ popsala záměr města primátorka Andrea Pfeffer Ferklová.

Od Infocentra bude chtít město větší aktivitu na sociálních sítích a cílení na české návštěvníky.

„Vzhledem k tomu, že budeme lákat nejen na tuzemskou, ale zejména na mladší, tak bychom měli využít sociální sítě a nové způsoby blogů apod., abychom tyto lidi oslovili, protože tištěná reklama, bilboardy apod. už v těchto případech není úplně tak sledovaná, takže je potřeba se zaměřit i na moderní prostředky,“ dodala primátorka. 

Nově vybraný ředitel či ředitelka Infocentra má nastoupit od 1. dubna. Podrobnosti včetně podmínek a benefitů jsou k dispozici na odkazu v textové části reportáže.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 02.03.2019 19:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy