Karlovy Vary: Holky z Moskevské shání techniku pro online výuku dětí

"Rádi bychom veřejnost či firmy požádali o pomoc. Jsme skupina dobrovolníků, kteří ve spolupráci s Korona Assistence a s dobrovolnickým centrem Instand pomáhají na Karlovarsku v době koronavirové. Již v první vlně jsme rozdávali roušky, dezinfekci a koordinovali naše švadlenky. Tiskli jsme štíty a pomáhali, jak se dalo," uvádí za Holky z Moskevské Michaela Kožíšková.

dezinfekce

"Přišla nová vlna a my též chceme zase pomoci. V současné době probíhá u dětí online výuka, řada dětí nemá bohužel k dispozici vhodnou techniku - především notebooky, tablety, příp. koncová zařízení - sluchátka, myši atd. Proto se na Vás obracíme s dotazem a prosbou, zda byste nám v této situaci mohli pomoci. Možná máte doma či ve firemních skladech nějakou vyřazenou techniku, kterou bychom mohli předat do těchto rodin. Jde především o sociálně slabé rodiny, které bohužel nemají finanční prostředky na to, aby mohly techniku pořídit," vysvětluje Kožíšková. 

"Techniku lze nosit do našeho distribučního centra na Moskevské ul. 60 v K. Varech (Po - pá, od 10-14 hodin). Současně vyzýváme rodiny, kde tuto techniku opravdu potřebují, aby nás kontaktovaly," uvádí dále.

Kontakt: Daniela Bílá, 606 812 941

Zdroj: Bc. Michaela Kožíšková
Foto: ilustrační

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy