Karlovy Vary budou letos v létě Město zážitků

Karlovy Vary se vracejí z karantény. Letos v létě nabízejí moře – moře výhledů, moře romantiky, moře zdraví, moře odpočinku, moře dobrodružství, prostě moře zážitků.

dezinfekce

Město odstartovalo kampaň Karlovy Vary – město zážitků, která nabízí po celé léto to nejlepší, co lze v Karlových Varech zažít.

Pro návštěvníky město připravilo zajímavou skládačku výhod: Příspěvek na ubytování až do výše 5 000 Kč, extra výhodnou cenu za turistickou regionální kartu nabízející místní dopravu a služby zdarma nebo se slevou, celodenní aktivity pro děti nebo hlídání, a kulturní program na celé prázdniny – navzdory tomu, že festivaly a velké akce byly pro letošní léto přesunuty nebo zrušeny.

Nabídka ale není zajímavá jen pro návštěvníky zdaleka. Lidé z Karlových Varů a okolí sice asi nebudou hledat zvýhodněné ubytování, ale kulturní a volnočasový program určitě může být zajímavý i pro ně. A turistická Region Card i jim otevírá spoustu možností, jak strávit zajímavé dny třeba s celou rodinou ve svém kraji a výhodně poznat místa, která třeba ještě nenavštívili.


Zdroj: Jan Kopál, tiskový mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy