Kam za zábavou, když počasí nepřeje? Projeďte se v motokárách na kryté trati ve Fun Areně Cheb

Milujete adrenalin? Zajeďte si do Fun Areny vyzkoušet vnitřní motokárovou dráhu! Při krásném počasí můžete využít také venkovní trať, která nabízí ještě větší plochu, a tak i větší zážitek.

dezinfekce

Zábavní centrum Fun Arena Cheb nabízí nekonečné možnosti zábavy a spoustu zajímavých atrakcí. Vyzkoušet můžete motokáry na vnitřní i venkovní dráze, virtuální svět, multiball, laserovou střelnici nebo jumparenu, kde najdete atrakce jako molitanové moře, lezeckou stěnu, spider wall, ninja dráhu a další.

Motokáry znamenají adrenalin, zábavu i pocit svobody

Jakmile nasednete do motokáry a objedete svůj první okruh, nebudete chtít přestat. I když máte strach z jízdy, po prvním kole z vás opadne a vy si začnete užívat adrenalin, zábavu i pocit svobody z rychlosti jízdy. Motokáry se velmi jednoduše ovládají, a proto se ihned dostanete do řízení, i když jste na ní nikdy neseděli. Až budete projíždět trať a sekat zatáčky, uvědomíte si, že nechcete přestat. Jak jste jeli a na jakém místě jste skončili, to se dozvíte po každé jízdě z informační tabule. Můžete tak stále dokola zkoušet překonat svůj nejlepší čas.

Indoor i outdoor motokáry

Prší, je zima či sychravo? Nevadí! Projeďte se v elektro motokárách na vnitřní drázePři krásném počasí se můžete projet v luxusních motokárách na dráze venkovní. Každá jízda trvá minimálně 10 minut, ale vám to bude připadat jako minuta, protože jízda v motokáře je opravdu zábava. Podívejte ve videu, jak to na vnitřní dráze vypadá a rezervujte si své místo ještě dnes.


Máte hlad a nechce se vám domů? Fun Arena má řešení!

V areálu najdete restauraci s denním menu, ale také minutkami a hotovkami. Samozřejmostí je káva, čaj, pivo i další nealko nápoje. Restauraci si dokonce můžete pronajmout pro soukromou akci či firemní teambuilding. Restaurace je navíc bezbariérová. Po pořádném jídle klidně můžete zůstat. Ve Fun Areně mysleli na všechno, a tak je pro vás připravené i areálové ubytování!

Pozn. redakce: Naše firma Uniweb si užila nezapomenutelný teambuilding ve FUN areně Cheb!

Potřebujete se odreagovat a zažít pořádný adrenalin? Zajeďte do Fun Areny Cheb!

FUN Arena Cheb

Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Web
www.funarenacheb.cz
Facebook
FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Provozní doba areálu:

Po - Čt 13:00 - 21:00 hod.
Pá - Ne 10:00 - 21:00 hod.

Zdroj fotografie: https://funarenacheb.cz/kartarena/galerie

Zdroj videa: https://funarenacheb.cz/kartarena


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy