Jste připraveni vyrazit na cestu po vlastní ose? Pak využijte zapůjčení obytňáku v Karlových Varech

Půjčte si obytňák a vyražte kam jen se vám zlíbí. Proč vyrazit na dovolenou obytným vozem? A kde si ho můžete v Karlových Varech půjčit?

dezinfekce

Pokud jste ještě nikdy nebyli na dovolené s obytným vozem, určitě to vyzkoušejte. Díky zapůjčení obytného vozu totiž nemusíte celou dovolenou trávit jen na jednom místě, nemusíte řešit ubytování, nemusíte řešit to, že si chcete dát nějaký dobrý drink, ale máte to daleko do hotelu. Jednoduše přijedete, zaparkujete, kde se Vám zlíbí a můžete si vesele užívat všeho, co zrovna dané místo nabízí.

Někdy se na jednom místě stačí zdržet jeden nebo dva dny a už není nic, co by se dalo zažít, proto se vyplatí vyrazit zas o dům dál. Tohle je největší výhoda obytných vozů. Jednoduše se stačí rozhodnout, že chcete jet dál, a tak nasednete a jedete. Není nic svobodnějšího než nebýt závislí na jednom místě.

Zábava a zážitky na cestě s obytňákem zajištěny

Vaše dovolená se může nést buď ve znamení válení se u moře nebo v duchu neutuchajícího dobrodružství. Ano, tak je to jednoduché. Za měsíc dovolené u moře na jednom místě nezažijete ani zdaleka tolik dobrodružství a zážitků, jako když za týden s obytným vozem. S ním totiž za krátkou dobu můžete procestovat nespočet nových a nepoznaných míst, což je k nezaplacení. Navíc nemusíte na každém místě složitě hledat drahé ubytování, pokud se chcete zdržet třeba do druhého dne.

Kde najdete půjčovnu obytných vozů v Karlových Varech?

Ale dost povídání a dobrodružných dovolených a krásných místech. Důležité je vědět, kde si vůbec takový obytný vůz můžete půjčit. Přímo v centru Karlových Varů nedaleko řeky Teplá si můžete zařídit půjčení obytného vozu. Kontaktním místem je restaurace Charleston v ulici Bulharská 1273/1, kde s Vámi rádi vše vyřídí.

Jste připraveni vyrazit na cestu po vlastní ose? Pak určitě zvolte půjčení obytňáku právě v Karlových Varech.

Obytné vozy Karlovy Vary

Tel.: +420 774 048 011
E-mail
: nadovolenouobytnakem@seznam.cz
Web
: www.nadovolenouobytnakem.cz

Otevírací doba:

Po – Ne: 10:00 – 22:00

Kontaktní místo:

Restaurant Charleston
Bulharská 1273/1, 360 01 Karlovy Vary

Zdroj fotografie: www.nadovolenouobytnakem.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 10.08.2022 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy