Chebští horolezci z DDM Sova přivezli cenné medaile

V sobotu dne 7. 12. 2019 se ve Stříbře konal Mikulášský Open CUP. Jedná se o poslední ze závodů celoročního seriálu pod názvem Překližka Cup, kde soutěží děti a mládež ve sportovním lezení.

dezinfekce

Jako každoročně i tentokrát vyslal chebský horolezecký oddíl „Dober!“ při DDM Sova Cheb několik nejlepších závodníků, aby se poprali s těžkou konkurencí, která se již tradičně sjíždí z celého Česka i Moravy.

Při vysoké účasti mladých lezců hlavně z Karlovarského a Plzeňského kraje dokázali chebští závodníci uspět a přivézt medaile a někteří i krásná umístění v celkovém celoročním žebříčku.

Na stupních vítězů v kategorii mladších děvčat stála Daniela Lípová, která získala v konkurenci velkého množství závodnic krásné 2. místo, v kategorii mladších chlapců získal 3. místo Vít Matoušek. O kategorii výše pak získal 3. místo Jan Řehák. V kategorii nejstarších chlapců získali 2. místo Matěj Kamenský a 3. místo Ondřej Hartl, reprezentanti Karlovarského kraji na letošní Olympiádě dětí a mládeže. Všichni zmínění si odnesli i hezké ceny a také důležité body do celoročního hodnocení.

Chebští lezci z DDM podávali po celý rok stabilní výkony a za vše mluví celoroční žebříček lezců dle svých kategorií:

Vít Matoušek (4. místo z 19 závodníků v kategorii), Daniela Lípová (2. místo ze 12), Jan Řehák (6. z 15), Matěj Kamenský (2. místo z 10), Ondřej Hartl (3. místo z 10 závodníků).

"Děkujeme za skvělé zázemí pořadatelům z DDM Stříbro a těšíme se na další, tentokráte již 14. ročník této krásné soutěže," uvádí Samuel Sichrovský, Vedoucí oddělení sportu a turistik DDM Sova Cheb.


Zdroj: Samuel Sichrovský




Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy