Cheb: Rekonstrukce komunikací

Na sídlišti Skalka ve vnitrobloku ulice Do Zátiší je nově opraven další chodník. Ten původní z rozpraskaného litého asfaltu byl nahrazen novým asfaltovým povrchem včetně obrub. Součástí rekonstrukce bylo i doplnění přístupových chodníků do zadních vchodů paneláků.

dezinfekce

V rámci dokončovacích prací budou ještě provedeny parkové úpravy rozježděných trávníkových ploch a doplněno odvodnění u vstupů. Vzhledem k těžko přístupnému vnitrobloku musely být využívány jako příjezdové cesty jiné chodníky či trávníky, které budou teď po dokončení dosypány zeminou a nově zatravněny.

Dále právě probíhají stavební práce na rekonstrukci příjezdové cesty k zubnímu středisku v ulici 17. listopadu. Hlavním cílem rekonstrukce je rozšíření stávající příjezdové cesty a snížení jejího podélného sklonu pro komfortnější jízdu vozidel, sanitek a popelářských vozů. Zároveň bude doplněno chybějící veřejné osvětlení a parkovací místa. Dále bude vymezen výjezd vysazenými plochami zajišťujícími dostatečný rozhled a bezpečný výjezd na hlavní silnici. Komunikace je budována pro režim obytné zóny s nejvyšší povolenou rychlostí 20 km/hod. Rekonstrukce by měla být dokončena do konce září a během stavby bude zajištěn průjezd. Náklady na realizaci stavby jsou dle vysoutěžené ceny 2,40 mil. Kč včetně DPH.


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 28.07.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy