Cheb: Pracoviště registru vozidel a řidičů čekají stavební úpravy

V termínu od 17. 2. do 3. 3. 2020 bude z důvodu prováděných stavebních úprav uzavřeno pro veřejnost pracoviště registru vozidel a řidičů v budově Městského úřadu Cheb, ulice 26. dubna 4.

dezinfekce

V termínu od 17. 2. do 3. 3. 2020 bude z důvodu prováděných stavebních úprav uzavřeno pro veřejnost pracoviště registru vozidel a řidičů v budově Městského úřadu Cheb, ulice 26. dubna 4.

V průběhu rekonstrukce budou pracovníci z technických důvodů schopni provádět pouze následující úkony, a to na přepážkách:

č. 31
·        Dokončení již podané žádosti o registraci vozidla s přidělenou registrační značkou na přání a dokončení žádosti o výdej třetí registrační značky na nosiče jízdních kol,
·        Vydání registračních značek uložených v tzv. depozitu,
·        Oznámení adresy místa umístění vyřazeného vozidla z provozu a účel vyřazení vozidla z provozu po 12 měsících po vyřazení vozidla z provozu,
·        Vývoz nového neregistrovaného vozidla dle provozovny prodejce vozidla,
·        Výdej trvale manipulačních značek pro manipulační provoz,

č. 32
·        Vrácení řidičského průkazu,
·        Vydání řidičského průkazu, o který již bylo dříve požádáno,
·        Odevzdání řidičského průkazu ze strany občana, pozbytí, odnětí řidičského oprávnění z důvodu uloženého zákazu řízení motorových vozidel a dosažení celkového počtu 12 bodů.

Shora uvedené přepážky se nacházejí v budově Městského úřadu Cheb, ulice 26. dubna 4 (v hale vedle přepážek pracoviště občanských průkazů).

Po dobu uzavření pracoviště nelze na Městském úřadě Cheb vyřizovat
·         žádosti o registraci vozidla a provedení změn u vozidel,
·         žádosti o udělení řidičského oprávnění,
·         výměny řidičského průkazu,
·         oznámení o ztrátě nebo odcizení řidičského průkazu.

Tyto úkony lze provést u kterékoliv obce s rozšířenou působností, a to např. na MěÚ Aš, Mariánské Lázně, Sokolov, Karlovy Vary, Kraslice.

Vaše dotazy Vám rádi pracovníci zodpoví na telefonních číslech 354 440 210 a 354 440 211, případně prostřednictvím dotazu na emailovou adresu kovarikv@cheb.cz nebo přímo na přepážkách č. 31 a 32. Přepážky se nacházejí v budově Městského úřadu Cheb, ulice 26. dubna 4 (v hale vedle přepážek pracoviště občanských průkazů).

Za případné komplikace se město omlouvá a věří, že provedené úpravy prostor tohoto pracoviště přispějí ke kvalitnějšímu poskytování služeb. 


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy