Cheb: Nádech - nová služba ve městě

Spolek Nádech – pomoc a podpora rodičů samoživitelů, který funguje v Ostrově, rozšířil svou působnost také na Cheb. Centrum v Chebu, v Karlově ulici 17, bude otevřené každé pondělí od 11 do 16 hodin a samoživitelé si mohou zdarma vybrat pěkné a zachovalé oblečení a další potřeby nejen pro děti.

dezinfekce

V ostatní dny jsou koordinátorky centra k dispozici na telefonu. Spolku Nádech se v Chebu povedlo vytvořit prostor pro společná setkávání, besedy, vyrábění a oslavy. Od října mají v plánu spustit tvořivé aktivity, divadelní hrátky a zpívání.

Veřejnost se může zapojit do pomoci samoživitelům prostřednictvím materiálních darů (oblečení, kočárky, sportovní potřeby a další vybavení pro děti nebo vybavení domácnosti) či finančních darů (na školní výlety, školy v přírodě, pobytové tábory, obědy). Pokud jste samoživitel a potřebujete pomoc nebo nabízíte materiální či finanční dar, můžete kontaktovat koordinátorky:  

Petra Zábranová 724 831 139
Věra Luhanová 605 252 506
Jana Křížová 723 389 538

A proč Nádech? Sdílením se lépe dýchá. Nádech je nový začátek, dýchat znamená žít. 

"Děkujeme koordinátorkám, které ve svém volném čase, za své finanční prostředky vybudovaly centrum pomoci samoživitelům. Díky jejich počinu se doplňuje mozaika poskytovaných služeb v Chebu a okolí," uvádí na svých stránkách město Cheb.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy