Cheb: Město se i letos zapojí do výzvy Do práce na kole

Celý květen do práce na kole, koloběžce či pěšky – to je výzva, kterou už jedenáctým rokem přijímají tisíce účastníků z celé republiky. K pořadatelským městům se již po druhé připojí i město Cheb.

dezinfekce

Cílem oblíbené výzvy je šetřit životní prostředí, zlepšit kondici účastníků a také pomocí dat o zapsaných cestách zlepšovat (cyklo)infrastrukturu ve městě.

Každý rok v květnu vyrazí několik tisíc manažerů, vědců, lékařů, bankéřů, řemeslníků i studentů po celé republice do práce na kole nebo pěšky. Přidejte se k nim i vy. Více informací najdete na www.dopracenakole.cz, kde se můžete do soutěže přihlašovat. Startovné si mohou účastníci hradit sami, případně je může jako zaměstnanecký benefit uhradit i zaměstnavatel. K tomu potom slouží role firemního koordinátora, který schvaluje za firmu jednotlivé účastníky a který obdrží hromadnou fakturu.

Do akce se zapojují především týmy, které oceňují společnou zábavu s kolegy, hecování a překonávání se a také zpestření běžného pracovního dne. Sestavit tým ale můžete i s rodinou či kamarády. Pro účastníky jsou během května připravené různé společenské akce a nakonec také závěrečné vyhlášení s předáním cen.

Každý účastník také v rámci startovného získá tričko z biobavlny s originálním potiskem.



Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 14.04.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy