Cheb: Město hledá nové ředitele divadla a Městské policie (TV Západ)

Vedoucí pracovníci chebských příspěvkových organizací budou podle nového plánu vedení města procházet výběrovými řízeními.

dezinfekce

Jako první se uskuteční výběry nového ředitele Západočeského divadla a ředitele Městské policie Cheb.

„Rada města schválila vypsání dvou výběrových řízení - jednak na pozici ředitele Západočeského divadla a jednak na pozici ředitele Městské policie Cheb. V případě ředitele Západočeského divadla jde o trend, který chceme nastolit, že ředitelé příspěvkových organizacích budou po pravidelném období 6 let procházet výběrovými řízeními, stejně jako je to např. u ředitelů škol a školek. V případě ředitele Západočeského divadla – je tam od roku 2012 a tehdy byl ustanoven bez výběrového řízení, proto je naším důvodem, aby se jaksi ohlédl za sebou, zpracoval další koncepci a dát možnost i jiným uchazečům, aby se přihlásili. V případě Městské policie je dán důvod tím, že jsme dlouhodobě nespokojeni se způsobem jejího vedení. Sice se Městské policii v poslední době daří doplňovat početní stavy strážníků, ale co se týká např. kontrolní činnosti, spolupráce s Policií ČR nebo s komisemi města atd., zaznamenáváme spoustu negativních podnětů na současné vedení Městské policie a proto chceme, aby i tam výběrové řízení proběhlo,“ uvedl starosta Chebu Antonín Jalovec.

Termín přihlášek pro nového ředitele divadla je do 14. května s nástupem k 1. srpnu. Zájemci o práci ředitele Městské policie se musí přihlásit do 26. dubna s začátkem pracovního poměru od 1. července. Podrobnosti k výběrovým řízením najdete v odkazech v textové části reportáže. 

Výběrové řízení ředitel Západočeského divadla Cheb
Výběrové řízení ředitel Městské Policie Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy