Chcete si vyzkoušet virtuální realitu? Navštivte zábavní centrum FUN Arena Cheb!

Ať jste z Karlovarského kraje nebo ne, do FUN Areny v Chebu se vyplatí vyrazit i z větší dálky. Zažijete parádní zábavu a můžete se zde i ubytovat. Tak vezměte rodinu a vyražte za novými zážitky do Chebu!

dezinfekce

Zážitky a zábava, to je virtuální realita

Asi každý z nás má někdy chuť uniknout realitě a ponořit se na okamžik do jiného světa. Tohle vše vám splní virtuální realita ve FUN Areně v Chebu. Vyzkoušejte si neomezeně zběsilou jízdu na motorce, vodním skútru, v závodním voze nebo zavítejte do Jurského světa, kde bojujete o svůj vlastní život. Cenový rozpočet je pouze na vás! Ve speciální měničce si pořídíte libovolné množství speciálních mincí "tokenů", kterými automaty aktivujete. 

Novinka ve FUN Areně, to jsou terénní buginy

Velmi zajímavé zážitky a atrakce na Vás čekají ve FUN areně Cheb, kde se zabaví celá rodina. Aktuální novinkou pro příznivce adrenalinových sportů jsou terénní buginy, které si užije každý sportovní nadšenec. Už jste si byli zajezdit v klasických motokárách, ale chcete víc? Pak jsou buginy tou pravou zábavou pro Vás! 

FUN Arena Cheb je také perfektní místo, kde uspořádat teambuilding nebo narozeninovou oslavu

Ať už přemýšlíte, kde uspořádat teambuilding, narozeniny nebo kam vzít svou rodinu a užít si plno zábavy, smíchu a radosti, určitě se tam zastavte. Naše firma Uniweb nedávno zažila nezapomenutelný teambuilding ve FUN Areně Cheb a moc se nám tam líbilo. Mladší návštěvníci jistě ocení také jumparenu, multiball, virtuální realitu nebo laserovou střelnici. Pokud se Vám ve FUN areně zalíbí, můžete se zde i ubytovat. 

Chcete zažít se svou rodinou den plný zábavy a zážitků? Navštivte zábavní centrum FUN Arenu Cheb.

FUN Arena Cheb
Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Web
www.funarenacheb.cz
Facebook
FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Provozní doba areálu:

Po - Ne 10:00 do 21:00 hod.

Zdroj fotografie: https://funarenacheb.cz/novinky


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy