Autorské čtení humorné erotické sbírky povídek Vostrá krása se blíží!

Ve středu 6. 10. 2021 se v rámci TÝDNE KNIHOVEN VE ZBŮCHU přeneseme do světa sci-fi a fantasy příběhů. A co když se přidá špetka (nebo dvě) erotiky?

dezinfekce

V rámci týdne knihoven pořádá spolek imPerfect, z.s. akci s názvem Týden knihoven ve Zbůchu. Pro návštěvníky bude v průběhu celého týdne připraven bohatý program obsahující například autorská čtení a setkání s autory knih. 

“Chceme, aby si každý našel něco, co ho bude zajímat, ať už je nebo není náruživý čtenář. Našim cílem není jen poukázat na krásu čtení, ale také na zajímavá témata kolem nás.” uvedla předsedkyně imPerfect, z.s. Martina Macáková

Přijďte ve středu 6.10.2021 na autorské čtení ze sbírky erotických scifi povídek Vostrá krása

  • Kdy: středa 6.10. od 19:00h

  • Kde: Sál Baník Sokolská 27, 330 22 Zbůch

  • Kdo: s autorem Janem Vavřičkou se návštěvníci ponoří do sci-fi povídek s erotickou linkou prostřednictvím knihy Vostrá krása.

  • Co: knížka Vostrá krása aneb Máte rádi sci-fi a fantasy? A co když se přidá prvek erotiky? Pak je kniha Vostrá krása to pravé pro vás. Váháte? Přijďte se přesvědčit na naše autorské čtení a popovídat si se samotným autorem Janem Vavřičkou, který je velkým sci-fi nadšencem (a už roky provozuje tematický web www.vanili.cz).

  • Vstup: Dobrovolný

  • Přihlášení na akci: https://forms.gle/ZC7XtrqFviNsY4i38

Foto: Lucie Jandáková, PhotoVibes


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy