Ambasadory zimní olympiády dětí a mládeže jsou známé sportovní osobnosti našeho kraje

Jedním z nich je populární volejbalista a hráč VK ČEZ Karlovarsko, mistr Francie a dvojnásobný mistr ČR, dnes manažer klubu Ondřej Hudeček, který se na počátku týdne vypravil na besedu do Základní školy v Sokolově, ulice Boženy Němcové.

dezinfekce

Šedesátce žáků vyprávěl o své kariéře a představil při té příležitosti Olympiáda dětí a mládeže, kterou kraj bude hostit v její zimní verzi poprvé v historii, a to ve dnech 19. – 24. ledna 2020. Mezi žáky hned našel spřízněné duše, protože na olympiádu se vypraví i sportovci této školy, konkrétně v disciplínách krasobruslení a alpské lyžování. Nouze nebyla o dotazy dětí, které se zajímaly o to, jak se Ondřej dostal k volejbalu, v kterých klubech hrál, jak skloubil sport, kamarády i v čem spočívá jeho současná práce manažera klubu.

Nechyběla ani soutěž, ve které žáci získali od olympijského promo týmu vstupenky na zahajovací ceremoniál olympiády, odznaky a náramky.

Napilno měl i olympijský maskot, veverka Čiperka, jež pózovala při společném focení.

Další beseda se uskuteční v Ostrově ve čtvrtek 20. 11. 2019 a hostem, který navštíví ZŠ Masarykova, se stane běžkyně na lyžích Petra Nováková.

Chcete vědět více o olympiádě dětí a mládeže? Vše najdete na stránkách zde.


Zdroj:  facebookové stránky Karlovarského kraje
            Mgr. Jana Pavlíková, tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy