2009 – Sokolov: Velká akce na prezentaci se chystá na příští rok (3888) (TV Západ)

Město Sokolov vypsalo výběrové řízení na dodavatele služby v rámci projektu na zviditelnění a prezentaci regionu. Hlavním bodem by měla být nová kniha o historii města za posledních sto let.

dezinfekce

„Chtěli bychom, aby to nebyla pouze kompilace současných znalostí, ale aby se tam objevily i nové skutečnosti a bylo to produktem určité badatelské práce autorského týmu, který knihu bude připravovat,“ naznačil požadavky města místostarosta Zdeněk Berka.

V podmínkách je poměrně jasně formulován rozsah knihy i formát. Tří jazyčná reprezentativní publikace by měla vyjít v nákladu dva tisíce kusů. Zviditelnit se město hodlá také vytvořením mobilního výstavního stánku.

„Dále se jedná o samostatnou účast na výstavách, ale bude to v rámci Karlovarského kraje. Jedná se o výstavy cestovního ruchu, které probíhají na počátku roku vždy v Brně či v Praze, kde by měl mít Sokolov vyčleněnu plochu asi 30 – 35 metrů čtverečních,“ uvedl dále místostarosta. 

Celý projekt rovněž obsahuje výrobu a tisk informačních letáků, brožurek, turistických map nebo papírových tašek a sáčků. Chybět by neměly ani drobné upomínkové předměty typu omalovánek, pexesa, triček, deštníků, čepic nebo porcelánových a nerezových hrnků. Sokolov na tento projekt žádá z regionálního operačního programu o dotaci ve výši 5 milionů korun.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy