1999 – Cheb: Házenkářky se chystají na extraligu (TV Západ)

Minulý víkend byl zahájen nový ročník ženské házenkářské extraligy. O co nejlepší umístění se bude také snažit chebské družstvo TJ Lokomotiva Casino Estor Cheb. Během letní přestávky nastaly v kádru týmu některé změny. Činnost v klubu ukončily Adéla Pilmajerová a Kateřina Kratochvílová.

dezinfekce

Na hostování z pražské Slávie naopak přišly bývalé reprezentantky Klára Nožičková a Marta Pávková a z Ostravy přestoupila Alena Humlová.

„Cheb přišel s dobrou nabídkou. S nabídkou i co se týče práce, co se týče házené s nějakou perspektivou, jak by si to představovali atd. Takže po určitých jednání, kdy se opravdu vyšlo vstříc oběma stranám, jsme si „plácli.“ Myslím si, že zatím je to zde dobré a že by spolupráce mohla vést ke zdárnému konci,“ řekla Alena Humlová. 

Letní přípravu zahájil tým 1. srpna týdenním soustředěním v Lubech, které bylo hlavně zaměřeno na získání fyzické kondice. Pak již následovaly pravidelné tréninky v hale chebské Lokomotivy. Před zahájením nového ročníku extraligy sehrálo družstvo dva vítězné přátelské zápasy se Střešovicemi a Litvínovem. I díky kvalitní přípravě má chebský celek vyšší ambice než v loňském ročníku. 

„Cíl - s ohledem na posily, tak pomýšlíme trošku výš. Myslím si, že je dost reálná šance vybojovat 5. místo,“ uvedl sdělil trenér Josef Heřmánek. 

První zápas na domácí půdě sehrají házenkářky ve středu 15. září. Souboj s týmem Olomouce začíná v 18:30 hodin v hale chebské Lokomotivy.  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy