Vsaďte na Converse tenisky, které nikdy nezestárnou

2

tenisky converse, converse, fashion week, komerční sdělení


Pokud se nějaké tenisky dají označit za právoplatně ikonické, jsou to Converse boty. Žádné jiné tenisky totiž nezažily tolik dekád jako právě Conversky. Od basketbalu, přes skateboarding až po fashion weeky.

Pokud se nějaké tenisky dají označit za právoplatně ikonické, jsou to Converse boty. Žádné jiné tenisky totiž nezažily tolik dekád jako právě Conversky. Od basketbalu, přes skateboarding až po fashion weeky. Je těžké předvídat, co bude za 50 let, ale jedno je jasné – tyto 3 siluety neumřou a je docela jisté, že se budou nosit i další století.

Converse All Star

Není snad teniska, kterou byste na ulici potkali častěji než právě model All Star Taylor. Dalo by se o ní říct spoustu věcí a všechny by byly pravda. Původně byla už před více než 100 lety stvořená pro profesionální basketbalové hráče, ale s příchodem dalších hráčů na trh si svoji popularitu začaly uzurpovat jiné modely a All Stary vyměnily basketbalový míč za skateboard a ulice. Postupem času se tento model stal neoficiálně nejoblíbenější teniskou všech umělců, hudebníků a celebrit, a tak se z Converse All Star Taylor stala módní ikona po celém světě. A jejich popularita neklesá. Stále patří mezi nejžádanější tenisky na trhu díky jejich univerzálnosti a možností sladit je s každým outfitem.

Converse One Star

Nízká a mladší verze All Starů poprvé spatřila světlo světa v roce 1974. Tento model se od předchozího liší hlavně provedením, kde hlavní roli hraje velká hvězda, která se pro tyto teniska stala symbolickou. Stejně jako starší sourozenec, byly tyto boty vytvořené na basketbal, ale velmi rychle se jich spíše ujaly alternativní komunity, jejíchž příběhy byly tvořeny převážně na ulici. I dnes mají čestné místo v každé sbírce tenisek a pokud sháníte tenisky na každodenní nošení k džínům a tričku, volte One Stary.

Converse Pro Leather

Basketbalová ikona 70. let a oblíbená teniska NBA hvězdy Dr. J., která poslední dva roky zažívá velký comeback. Dostala lepší podešev, kůži a tkaničky, což ji propůjčuje čistý, elegantní a jednoduchý vzhled. Vylepšení nepřineslo jen hezčí vzhled, ale také vyšší komfort. I když se jedná o koženou botu, na noze bude příjemná po celý den.

Všechny Converse tenisky zakoupíte ve Footshopu, kde je najdete v mnoha barvách, velikostech i provedeních.

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář