Taneční kurzy v Karlových Varech

7

Rádi bychom vás pozvali na taneční kurz, které pořádáme v Fitnes Clubu Luky Krymská 16, Karlovy Vary. Jedná se o kurz Karibského mixu sólo, kde mužete tančit bez partnera, pouze se svým lektorem. Ruben Daniel pocházející z Kuby se tomuto tanci věnuje profesionálně. V hodině si osvojíte variace tanců Salsa, Bachata, Merengue, Reggeaton a Mambo. Naučíte se vnímat hudbu, čekají vás jednoduché choreografie při kterých si dáte pěkně do těla. Celý kurz obsahuje 8 lekcí za cenu 1200,- Kč/os. První

Rádi bychom vás pozvali na taneční kurz, které pořádáme v Fitnes Clubu Luky Krymská 16, Karlovy Vary.

Jedná se o kurz Karibského mixu sólo, kde mužete tančit bez partnera, pouze se svým lektorem. Ruben Daniel pocházející z Kuby  se tomuto tanci věnuje profesionálně. V hodině si osvojíte variace tanců Salsa, Bachata, Merengue, Reggeaton a Mambo. Naučíte se vnímat hudbu,  čekají vás jednoduché choreografie při kterých si dáte pěkně do těla.

Celý kurz obsahuje 8 lekcí za cenu 1200,- Kč/os. První lekce 17.9. 2020 open class - zaplatíte jen první hodinu a poté se teprve rozhodnete zda pokračovat v celém kurzu.


Autor: Jindra Steinke Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář