S termotransferovým lisem toho zvládnete opravdu mnoho. Jak jej využijete?

11

termotransferový lis, termolis, výroba reklamních předmětů, komerční sdělení


V současné době se stává doslova trendem doby takzvaný termolis. Má totiž skutečně široké využití. Řada firem jej může používat například k výrobě reklamních předmětů, přičemž tyto lisy dnes lze pořídit už za velmi přijatelné ceny, takže je mohou využít i jednotlivci. Technologie neustále zlevňují, a to je také případ termolisů. Pojďme si o tom něco říci blíže v našem článku.

Termolis a jeho široké uplatnění

V úvodu jsme zmiňovali výrobu reklamních předmětů, což je rozhodně jedno z využití, které je velmi časté. Výhodou termolisu je velmi snadné ovládání, přičemž nabídne vysokou kvalitu výsledného produktu, tedy výstupu. Obecně se termolisy používají na:

  • Dvourozměrný potisk
  • 3D předměty

V prvním případě hovoříme zejména o lisech na textilní materiály. Ty jsou velice populární, a to nejen z pohledu výroby reklamních předmětů. Jistě všichni znáte trička s potisky, což je právě ten případ, kde se může termolis uplatnit. Pokud si koupíte lisy na textil, můžete si taková trička vyrábět sami. A záleží už jen na vás, zda je budete vyrábět pro vlastní potřebu nebo ve velkém, což může být i zajímavá podnikatelská příležitost.

Některé lisy zvládají také 3D objekty, což může být celá řada dalších předmětů, jako jsou třeba hrnečky, různé obaly na mobilní telefony, klíčenky, ale cokoliv jiného, na co lze vyrobit potisk. Potisk dnes termolisy zvládají opravdu kvalitní a trvanlivý a okouzlí vás zářivými barvami.

Vytvořte si potisk na libovolné tričko

Pro samotný potisk je potřeba vytvořit předlohu. To snadno zvládnete na počítači v libovolném vhodném grafickém programu. Je přitom jedno, zda takto najdete využití starším tričkům z vašeho šatníku, nebo se rozhodnete pro trička nová. Každopádně takto můžete skvěle uplatnit své tvůrčí schopnosti a možná v sobě objevíte skrytou kreativitu. Fantazii se ostatně meze nekladou!


Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář