Proč vlastnit alespoň jeden pár tenisek značky Vans?

5

boty, tenisky vans, vans, komerční sdělení


Milujte boty? Ať už sportovní, na podpatku, žabky nebo zdravotnické, boty musíme nosit každý. Tak proč si jejich nákup nezpříjemnit a nekoupit si takové boty, které mají prestiž, bohatou historii a jsou ikonami na poli módy? Řeč je o teniskách značky Vans. A my vám přinášíme hned několik důvodů, proč byste si je měli pořídit. Pojďme na ně!

Punkrock, skateboarding a ikoničnost

Na počátku svého vzniku byly boty značky Vans oblíbené zejména u mladých lidí, kteří nedali skateboard z ruky a odpoledne trávili sjížděním ramp. Později jim na chuť přišly i punkrockové kapely. A proč skateboardisté milovali a dodnes milují právě tyto boty?

  • Splňují totiž veškeré požadavky, které skejťáci na obuv mají. Jsou pevné, ale zároveň pružné.
  • Mají zvýšenou ochranu na patě i na prstech a jsou vhodné jak na sjíždění ramp, tak i na jízdu po rovině.
  • A k tomu jsou doplněny o gumovou tlustou podrážku, která svou strukturou připomíná vafle.

Nejoblíbenější model

Nejvíce se proslavil model Old Skool. Na tomto modelu byla poprvé použita kombinace kůže a ikonického bílého proužku, který je pro boty značky Vans tak typický. V době svého vzniku se tomuto modelu říkalo Style 36 a mezi skateboardisty se brzy rozšířil do takové míry, že by se dalo říct, že jej nosili bezmála všichni skejťáci. A v oblíbenosti se i nyní drží na vysokých příčkách.
Už dávno totiž neplatí, že tento model nosí pouze lidé s prknem. Boty značky Vans jsou pohodlné, ikonické a hlavně módní. Existují i speciální Vans Old Skool dámské modely, které se vyrábí v růžovo-bílé kombinaci a díky tomu se skvěle hodí i k sukni a šatům.

Úspěšná spolupráce

V roce 1996 začala úspěšná spolupráce firem Vans a Supreme. Boty Vans si tak našly další fanoušky, kteří na ně nedají dopustit. A není se čemu divit. Opravdu se jedná o legendární boty, které jsou spjaty s historií skateboardingu a z ramp se dostaly do šatníku spousty lidí, kteří je oceňují při každodenním nošení.

Pořiďte si svůj pár ještě dnes

Pokud vás nákup bot od značky Vans zlákal, navštivte například e-shop Flexdog. Najdete na něm jak nejnovější modely oblíbených tenisek, tak i ty legendární a starší. Navíc na jednom místě najdete ráj všech milovníků tenisek, neboť nenabízí pouze boty značky Vans, ale i další kvalitní a věhlasné značky obuvi. E-shop je přehledně uspořádaný do kategorií a také skvěle zásobený. A jestli čekáte, až bude k dostání nějaký nový model, zaručujeme vám, že na e-shopu Flexdog ho najdete. Každý den totiž do jejich již tak široké nabídky obuvi přibude nejméně jeden nový model.

Proč si tedy pořídit alespoň jeden pár bot značky Vans? Jsou vhodné na každodenní nošení, cenově dostupné, pohodlné, kvalitní a ikonické.

Zdroj obrázku: Denis Bukhlaev / Shutterstock.com


Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář