PŘIDALI JSME NOVÉ VÝJEZDOVÉ MÍSTO V PŘEŠTICÍCH!

0

instalatér plzeň, přeštice, výjezdové místo, havárie


Naše instalatérské služby jsou vám zase o kus blíž! Díky novému výjezdovému místu zajišťujeme ještě rychlejší zásah!

Pro případy akutních i běžných havárií jsme přidali nové výjezdové místo. Co to znamená? Že u vás budeme ještě rychleji! Naše instalatérská pohotovost funguje krom měst Plzeň a Přeštice v celém Plzeňském a Karlovarském kraji. Díky vaší spokojenosti chceme i nadále plnit požadavky našich zákazníků a provádět prvotřídní instalatérské služby.

Rychlost a kvalita - to je naše heslo

Od práce neodcházíme, dokud není vše pořádně hotovo. Pravidelně dokupujeme profesionální stroje a vybavení pro čištění vodovodních a topných systémů a jsme profesionálové na čištění kanalizace - více se dozvíte na našem novém specializovaném webu. Provádíme monitoring kanalizace, realizujeme nové kanalizační rozvody a provádíme inspekce aktuálního stavu vašich rozvodů. Zvládneme průmyslové i domácí čištění, a to jak s chemií tak bez chemie. Umíme čistit i desinfikovat. Pracujeme pro lidi, firmy, bytová družstva, úřady, obchodní centra i jednotlivá města. Spokojenost našich zákazníků je ověřena recenzemi.

Instalatérská pohotovost je vám vždy k dispozici

Pokud vás poskytla akutní havárie, jde o minuty a my u vás chceme být hned! Naše havarijní služba funguje NONSTOP, každý den, 24 hodin 7 dní v týdnu včetně svátků a je vám plně k dispozici na čísle 773 927 799.

Máte zájem o naše instalatérské služby?

KONTAKTUJTE NÁS!

Vyčistíme-potrubí.cz

Plzeňská 96, 332 14, Chotěšov
Telefon: +420 773 927 799
Web:
vycistime-potrubi.cz
E-mail: mariankudik79@seznam.cz
Facebook: 
Vycistimepotrubi


Autor: Marian Kudík Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář