Praktická řešení pro váš automobil? Vyřešte zabezpečení nebo garážování

5

automobil, vstupní garážové brány, moderní řídící jednotka pro kamiony, gps lokátor pro auta


Provozujete-li motorové vozidlo, jistě víte, že je s tím spojena celá řada věcí. Kromě pravidelného servisu, který nám zajistí, že bude vozidlo bez problému dlouho a dobře fungovat, tak je tady také otázka toho, že bychom o něj nechtěli přijít. V takovém případě se nám hodí nějaké to zabezpečení. Určitě také stojí za to uvažovat nad možností garážování.

Moderní GPS lokalizace

Zabezpečení vozidel je dnes celý sofistikovaný obor. Standardní zabezpečení, které mají vozidla z výroby, často může být nedostatečné. Je to dáno tím, že zloději jsou s takovými systémy již obeznámeni a prolomení pro ně není žádný problém. Proto je lepší povýšit zabezpečení našeho vozu na novou úroveň. Přesně to vám může zajistit GPS lokátor pro auta, který toho umí opravdu hodně. Díky lokalizaci prostřednictvím GPS signálu můžete získat třeba:

  • Přehled o pohybu vašeho vozu v mobilní aplikaci
  • Ochranu prostřednictvím virtuální garáže

O všech událostech máte přehled ve svém smartphonu. Kromě toho může být vozidlo chráněno kdykoliv po vypnutí motoru takzvanou virtuální garáží, kdy budete na neoprávněnou manipulaci s vozidlem ihned upozorněni. Systém se vyznačuje také jednoduchou instalací svépomocí a dokonce přenositelností mezi více vozidly.

Máte vlastní garáž?

Velké riziko hrozí vozidlu pokud je někde odstaveno, a to klidně i před vaším domem. Pokud máte vlastní garáž, určitě popřemýšlejte nad instalací vstupní garážové brány. Ty mohou být řešeny jako sekční, posuvné, křídlové, rolovací nebo výklopné. Kvalitní garážová vrata vám totiž ošetří potenciálně nejslabší místo garáže.

Úpravy na řídící jednotce

V některých případech, a to také pokud jde o instalaci zabezpečení, je možné provést úpravy na řídící jednotce. Je přitom jedno, zda je to moderní řídící jednotka pro kamiony nebo pro osobní vozidlo. Kvalitní servisní firma vám dokáže provést nejrůznější úpravy na řídící jednotce, aniž by došlo k jakémukoliv poškození.

Zdroj obrázku: Vitaliy Kyrychuk / Shutterstock.com


Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář