Mariánské Lázně: Kriminalisté žádají o pomoc svědky nehody

0

nehoda, dopravní nehoda, mariánské lázně, důchodkyně, pomoc, vyšetřování


Chebští kriminalisté opětovně pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pátek 5. listopadu letošního roku kolem 12:35 hodin v Mariánských Lázních. Dosud neustanovený řidič osobního automobilu, jedoucí po Hlavní třídě ve směru k ulici Plzeňská, před křižovatkou s ulicí Komenského zřejmě nedal přednost jednašedesátileté chodkyni, která přecházela vozovku po vyznačeném přechodu pro chodce.

Následně měl levou částí vozidla narazit do chodkyně, a aniž by se přesvědčil, zda nedošlo u ženy k nějakému poranění, tak pokračoval v jízdě směrem k ulici Plzeňská. Jednašedesátiletá žena vyhledala následující den lékařské ošetření v nemocnici. Poté jí byla vystavena pracovní neschopnost.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva


Autor: 3 Admin Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář