Mariánské Lázně: Fyzicky napadl ženu

0

krimi, karlovarský kraj, mariánské lázně, pardubice, napadení, žena muž, žena, muž, zranění


Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednatřicetiletého muže z Pardubicka, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Obviněný muž měl v neděli 24. dubna letošního roku mezi druhou a třetí hodinou ranní v Mariánských Lázních v jednom z hotelů napadnout svou dvaadvacetiletou družku. Ta se měla vrátit do hotelového pokoje, kde jí měl nejspíše ze žárlivosti jednatřicetiletý muž fyzicky napadnout, kdy žena po útoku spadla na postel. Následně jí měl muž rozbít mobilní telefon, aby nemohla zavolat na policii. Poté jí měl opakovaně fyzicky napadnout několika údery do celého těla a dokonce jí i škrtit. Ženě se ale naštěstí povedlo ze sevření za pomoci fyzické síly dostat a utéct z pokoje na chodbu.

Zaměstnankyně hotelu poté na místo přivolala hlídku policie a Zdravotnickou záchrannou službu, která ženu odvezla na ošetření do nemocnice. Muž se po příjezdu policejní hlídky choval agresivně, opakovaně neuposlechl výzev, a proto proti němu byly použity donucovací prostředky. Muž byl následně omezen na osobní svobodě a převezen na místní oddělení.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného jednatřicetiletého muže do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

V případě prokázání viny hrozí jednatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

prap. Jan Bílek
mjr. Bc. Kateřina Pešková




Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář