Lipozomální vitamíny a minerály: Moderní zpracování doplňků stravy

4

doplňky stravy, lipozomy, lipozomální kolagen, vitamíny a minerály, komerční sdělení


Doplňky stravy jsou skvělou podporou pro organismus, ať už v období stresu, nemoci, či jako prevence. Na trhu je široká nabídka, ve které může být složité se orientovat. Sáhněte po přírodním produktu, který díky technologii zpracování nabízí to nejlepší.

Lipozomy

Lipozom je v podstatě bublinka obalená tukem, která v sobě ukrývá vitamín či minerál – ty jsou pak nazývány lipozomální mikroživiny. Velkou výhodou tohoto zpracování je, že nabízí výrazně lepší vstřebatelnost. Jiné doplňky stravy jsou vstřebatelné pouze ze zhruba 5—10 %, zatímco lipozomy zaručují to, že tělo vstřebá minimálně 90 % vitamínů a minerálů. Na tyto doplňky stravy se zaměřuje společnost Pure rituals, která nabízí kvalitní přírodní produkty. V nabídce najdete například lipozomální vitamín D, C, B a mnoho dalšího.

Lipozomální kolagen

Kromě vitamínů a minerálů naše tělo potřebuje také kolagen, jehož hladina postupem věku přirozeně klesá. Tato látka se přitom stará o pevnou a pružnou pokožku, klouby a další pojivové tkáně. Kolagen můžete tělu dodat ze stravy, například vývarem z kostí. Může však být složité zajistit takto tělu dostatek této látky, proto je nabízen lipozomální hydrolyzovaný kolagen. Ten je navíc doplněn o 18 aminokyselin potřebných pro tělo. Jedná se tak o bezkonkurenční produkt, co se složení a kvality týká.

Praktický obal

Ať už si vyberete jakýkoliv produkt z nabídky Pure rituals, samozřejmostí je kvalitní a praktický obal. Produkty jsou totiž vyráběný z ceněných přírodních surovin, je proto třeba je správně skladovat, aby neztrácely své pozitivní účinky. Lahvička z fialového skla blokuje sluneční záření, které by mohlo urychlit rozpad molekul. Celý obal je navíc šetrný k životnímu prostředí, takže se jedná o skvělou volbu.Tyto produkty kombinují léčivé rostliny a ingredience zpracované moderní technologií. Tělu tak dodají dostatek mikroživin.

Zdroj obrázku: Kotin / Shutterstock.com


Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář