Levné kovové regály zajistí pořádek ve vaší dílně i sklepě

10

kvalitní kovové regály


Zakopávat v garáži, dílně nebo ve sklepě či jiných užitkových místnostech o nějaké nářadí není zrovna příjemné. Často za nepořádek může naše lenost něco uklízet, mnohdy je ale na vině špatné vybavení těchto místností. Pokud u vás v užitkových prostorách také není zrovna dvakrát uklizeno, jste na správné adrese. Poradíme vám totiž, jaké regály si pořídit, aby se úklid stal doslova hračkou.

Kvalitní kovové regály se vyplatí

Zapomeňte na jakékoli těžké dřevěné regály, které jsou mnohdy vratké a podlehnou dlouhodobějšímu působení vlhkosti. Mnohem lepší jsou levné kovové regály. Ty se vyrábějí z tenkého kovu a vyznačují se maximální odolností a vysokou výdrží. V jakékoli místnosti dokážou přečkat velmi dlouhou dobu bez jakýchkoli stop destrukce. Konstrukce je navíc lehká, takže s nimi lze bez problémů manipulovat. Jistí si můžete být také vysokou nosností regálů. Unesou klidně i 250 kg.

Variabilita zaručena

Snažili jste se někdy ke starým regálovým systémům přidávat další police? Pokud ano, stoprocentně si můžete být jistí tím, že šlo o velmi náročnou činnost. Mnohdy se ani nepodaří takovéto police do systému integrovat. U moderních levných kovových regálů to není nic složitého. Bez problémů si vyrobíte takové kombinace polic, které budete potřebovat. Uskladnění různých drobných i větších předmětů pak bude velmi jednoduché.

Poskládejte si sami…

Přesně tak, především u bezšroubových variací si můžete být jistí tím, že si zvládnete kompletně celý regálový systém poskládat sami. Opravdu nic složitého, vystačíte si pouze se samotným návodem, který je vždy ke konkrétním regálům dodán. V neposlední řadě byste neměli podcenit ani samotného prodejce. Sehnat levné, ale přitom vysoce kvalitní a kompaktní regálové systémy můžete u společnosti Majster Regál.


Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář