Imitátor a bavič Petr Jablonský chce do jara 2019 spustit vlastní internetovou TV zaměřenou na humor

5

petr jablonský, petr smazal, humor


Autoři satirického pořadu CALVADOS - bavič Petr Jablonský a režisér Petr Smazal chtějí do jara 2019 spustit vlastní internetovou TV zaměřenou na humor.

Calvados vznikl jako projekt pár přátel, kteří předtím tvořili a stále tvoří internetové skeče na kanále SMAZANÉ SKEČE (každou středu vychází nový skeč). Calvados vychází každých 14 dní v pondělí odpoledne. Věnuje se politickým a společenským událostem, které se za 14 dní v tom našem českém sadu urodí.

Výzva autorů: Humoru je jako šafránu a my to chceme změnit. Pomůžete nám?

Proč potřebujeme pomoc?

"Chceme nabídnout regulérní internetovou show na úrovni ryzí televizní zábavy. V tento moment jsme už ale za hranicí toho, co dokážeme organizovat a delegovat ve dvou lidech. Víme, že potřebujeme pomoci s produkcí ale i se štábem. Kampaň na Startovači je pro budoucnost našeho pořadu tedy stěžejní.

Aktuálně jsme na internet natočili 18 skečů na kanál SMAZANÉ SKEČE a tři regulérní díly pořadu CALVADOS. Hádáte správně. Znamená to pro nás 24/7 zápřah. Ale každý máme nějaké radosti. Někdo sbírá kartičky hokejistů a někdo si zase střílí z Andreje na Krymu. My jsme ten druhý případ.

Proč potřebujeme peníze? 

V průběhu čtvrt roku, co se tomu věnujeme, jsme neustále zvedali technickou kvalitu. Posoudit můžete sami na našich kanálech SMAZANÉ SKEČE a CALVADOS. Jenže naše snaha teď narazila na technické limity techniky, kterou disponujeme. Točíme na stařičký Canon 60D, máme stativ za pár stovek a zvuk točíme na mikrofon RODE za 2500Kč. Je to dobré…ale my nechceme být dobří. Chceme být výborní a dávat ven produkt, který bude moci konkurovat profesionálním pořadům. K tomu chybí už jen krůček, a právě proto jsme tady.

Vaše podpora, vaše peníze pro nás znamenají nejen pomoc v tomto směru, ale také tím dostaneme zpětnou vazbu, že to, co děláme, má smysl. My si to myslíme už teď, ale máme také své rodiny a ty by v dlouhodobém hledisku nemusely mít pro naše internetové zápolení pochopení. Je potřeba dokázat našim druhům a družkám, že děláme věc, která dělá lidem radost. Jako že jsme vlastně takoví „vyvolení samaritáni humoru“… No a navíc se chceme vyrovnat našim vzorům. Hádáte správně – jsou jimi např. i Monty Pythoni."

Pokud se vám náš humor líbí, přejděte, prosím, na stránku CALVADOS - OSTŘE VYPÁLENÁ SATIRA PETRA JABLONSKÉHO a podpořte nás!

Děkujeme

Petr Jablonský a Petr Smazal

PS: Chceš si zahrát v jedné scénce Calvadosu jako speciální host? Není problém! Kup si odměnu nazvanou HEREC.Těšíme se na tebe! :-)


Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář