Chcete bydlet v blízkosti Prahy? Zkuste Beroun

2

beroun, levné bydlení, byty na prodej, homeland


Hlavní město České republiky skýtá bezesporu spousty pracovních příležitostí. To je ostatně nejčastějším důvodem, proč se sem mnozí lidé s oblibou stěhují. Pravda je ale taková, že ne vždy se dá sehnat levné bydlení s ideálním dosahem do zaměstnání.

Praha je vcelku drahá, a tak někteří zkouší hledat na její periferii, případně jinde ve Středočeském kraji. Možností mají spousty. Velmi oblíbeným městem se v poslední době stal Beroun. Proč? Na to se zaměříme právě v tomto článku.

Krásná příroda zajištěna

Pokud milujete bydlení vyznačující se krásnou přírodou v okolí, rozhodně se Beroun vyplatí. Rezidenční projekty v blízkosti Berouna stojí za to. Křivoklátsko a Český kras jsou oblasti, kam se spousta vydává i na dovolenou. Rodinné výlety jsou na Křivoklátsku naprosto skvělé. Turistických tras je tady nespočet. Český kras je jedinečný už jenom údolím Berounky. A co teprve taková vesnička Svatý Jan pod Skalou?

Maximální vyžití a občanská vybavenost

Krásné domy a byty na prodej v Berouně nabízejí nejen maximální komfort a okolní zeleň. Spolehnout se budete moci také na skvělou občanskou vybavenost. Sportovní vyžití je tady vynikající. Vyrazit lze třeba na golf, případně si zajdete do aquaparku nebo na koupaliště. Obchody, vzdělávací instituce a nemocnice jsou samozřejmostí. Pracovní a rodinný život tady bude jednoduše pohodový.

Do Prahy se dostanete doslova expresně

Stačí vám pouze 20 minut jízdy autem a dostanete se ke stanici pražského metra. Jestliže si vyberete autobus nebo vlak, v centru metropole budete za 40 minut. Práci jednoduše smísíte se zábavou. Zaujalo vás bydlení v Berouně? Podívejte se do nabídky společnosti Homeland. Mimo jiné v ní najdete také developerské projekty v Praze a spousty dalších možností moderního a příjemného bydlení.


Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář