5 tipů na online automaty, které vás budou bavit

0

online automaty, komerční sdělení


Máte online automaty spojené pouze s hazardem a raději se jim vyhýbáte? Je to škoda, protože hraní může být maximální zábavou. Mnohdy si jí můžete užít i zcela zdarma bez jakéhokoli velkého rizika, že byste mohli přijít o hotovost. Ponořit se můžete do různých zajímavých prostředí, jež automaty jako takové nabízejí. My se v následujících řádcích podíváme na celkem 5 zajímavých titulů z této oblasti, jež mají rozhodně co nabídnout. Pobavíte se nejen při hře, ale můžete také získat zajímavé výhry.

Sizzling Hot Deluxe se speciálním ohnivým bonusem

Naším prvním tipem je automat Sizzling Hot Deluxe. Ten se řadí k jedněm z nejznámějších automatů, jež jsou v online prostředí k dispozici. Základem automatu je celkem 5 válců, jež nabízejí možnost výhry ve stejném počtu výherních linií. K tomu, aby se vám podařilo dosáhnout na výhru, potřebujete celkem 5 shodných symbolů. Když se vám podaří symboly poskládat vedle sebe, můžete se těšit na skvělé výhry, jež jsou mnohdy až pohádkové. Vynikající je také ohnivý bonus. Díky němu můžete vaše výhry násobit. Dostat se lze až na obři sumy bodů. Samotnou hru si můžete vyzkoušet klidně i zdarma, k dispozici je totiž Sizzling Hot zdarma.

Mystery at the Mansion protkaný tajemstvím

Jestliže milujete tajemství, rozhodně stojí za to zvolit automat Mystery at the Mansion. Právě on nabízí odhalení spousty zajímavých záhad. Stačí pouze roztočit válce a pokusit se najít něco překvapivého. Trocha štěstí a zábava bude trvat dlouhé hodiny.

Budete raději těžit ropu?

Možná trochu překvapivá otázka, nicméně s automatem Black Gold to nebude nejmenší problém. Černé zlato lidi fascinovala po věky věků. Rozbít jackpot se symboly, jež se týkají právě těžby ropy, není až tak složité. Roztočíte válce a můžete se těšit na velmi zajímavé výhry.

Co trocha závodění s Crazy Cars?

Mezi hodně zajímavé online automaty patří třeba Crazy Cars. Oblíbená je tato hra hlavně mezi vyznavači rychlých kol. Jak už sám název napovídá, prostě budete závodit. Šílené sportovní auta vybavená různými nestandardními prvky vás prostě budou bavit. Pětiválcový automat nabízí celkem 5 výherních linií. Mimo hodně štědré symboly najdete ve hře také spiny zdarma, jež vaše šance na výhru ještě zvýší. Válce je možné roztočit i s minimálním množstvím mincí, konkrétně 0,01 mince. Maximální sázkou je přitom 100 mincí. Když se vám podaří najít ty správné symboly, vítězství v závodě bude vaše.

Obří jackpot

Přesně ten vám umožní vyhrát v podstatě stejnojmenný titul Jackpot Giant. Pětiválcový automat nabízí 50 výherních linií. Jedná se o známý automat z dílny výrobce PlayTech. Symboly obrů ani drahých kamenů milerádi uvidíte a ve hře vám přinesou nemalé výhry. Zapomenout přitom nelze ani na speciální funkce, jako je třeba Obří bonus.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.


Zdroj obrázku: Africa Studio / Shutterstock.com


Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář