3 nejlepší čínské e-shopy v češtině - jejich nízké ceny vás překvapí

5

čínské e-shopy, čínské e-shopy v češtině


Online nakupování na čínských e-shopech přináší zákazníkům mnoho výhod. Mezi ty největší se jistě řadí pohodlný nákup přímo z domova, široký sortiment nabízeného zboží, velmi nízké ceny a u některých i možnost nakupovat v češtině. Tři tipy na čínské e-shopy s obšírnou nabídkou zboží přeloženou do češtiny přináší tento článek. O které e-shopy se jedná?

I přes to, že primárním jazykem čínských e-shopů je zejména angličtina, nemusí se čeští zákazníci, kteří tento jazyk neovládají, své neznalosti děsit. Existuje totiž hned několik čínských e-shopů v češtině - buď je nabídka obchodu přeložena automaticky, nebo stačí jazyk jednoduše přepnout.

Mezi nejoblíbenější e-shopy s levným čínským zbožím nabízející možnost nakupovat v českém jazyce se jistě řadí AliExpress, Wish nebo BangGood. Mnohé čínské e-shopy však češtinu nenabízí - ani takový velikán, jakým je např. Alibaba. Podrobné informace nejen o čínských internetových obchodech seznamuje portál www.slevove.cz a podrobný návod pro nákupy na AliExpressu je také výborně zpracovaný na portálu www.mesec.cz.

1. AliExpress

AliExpress se díky širokému výběru rozličných produktů řadí mezi čínské tržní velikány. Nabízí nepřeberné množství levného zboží všeho druhu - od kosmetiky a oblečení přes hračky či doplňky až po elektroniku a domácí potřeby. Toto internetové tržiště se mimo jiné řadí mezi čínské e-shopy s poštovným zdarma.

Ve většině případů se u tohoto čínského e-shopu jedná o neznačkové čínské zboží. Proto se zejména u dražších kousků doporučuje zaměřit na recenze zákazníků přímo u produktu nebo na hodnocení prodejců. Mnohé z komentářů obsahují fotografie reálných výrobků, které mohou kupujícím pomoci v jejich vybírání.

Pro přepnutí do českého AliExpressu slouží kolonka “Language” v pravém horním rohu přímo na domácí stránce. Celý tento proces je jednoduchý a trvá jen pár sekund. Díky této možnosti se AliExpress řadí mezi nejoblíbenější čínské e-shopy napříč republikou.

2. Wish

Wish, další čínský internetový obchod fungující na bázi tržiště, se řadí mezi čínské e-shopy v češtině, kde není nutné do našeho jazyka přepínat. Čeština se na Wishi načte automaticky a zákazníci tak mohou nerušeně nakupovat ihned po přihlášení.

Wish nabízí podobnou sortu zboží jako AliExpress. Velkou část nabídky zde zabírá levné oblečení, boty i doplňky, dále různá elektronika s příslušenstvím, domácí či kuchyňské potřeby, pracovní pomůcky a podobně. Na rozdíl od AliExpressu se však na Wishi platí poštovné.

I zdejší produkty disponují reálnými fotografiemi poskytnutými zákazníky, kteří vybraný produkt zakoupili. Díky nim je možné se rozhodnout, zda se tu vyplatí vybrané zboží koupit.

3. BangGood

Na rozdíl od výše uvedených čínských e-shopů je BangGood koncovým prodejcem. Čeština se zde přepíná podobně jako na AliExpressu - přes kolonku “Language” v pravém horním rohu. Rozhraní e-shopu se následně přeloží do českého jazyka pomocí online překladače.

Nabídka e-shopu BangGood se příliš neliší od nabídky Wishe či AliExpressu. Je zde možné vybírat z více než 100 000 produktů různého zaměření - od kosmetiky a oblečení až po elektroniku či pracovní pomůcky. Specialitou tohoto obchodu jsou oblíbené RC modely za velmi přijatelné ceny, které zákazníky příjemně překvapí.

Další čínské e-shopy v češtině

Z dalších prověřených čínských e-shopů s možností přepnout do češtiny lze jmenovat například LightInTheBox, dále DHgate či DealExtreme (oba s poštovným do ČR zdarma), Gearbest specializující se zejména na spotřební elektroniku a příslušenství nebo podobně zaměřený Geekbuying.

Ve všech případech je však třeba se k češtině proklikat podobně jako u výše uvedených příkladů AliExpressu a e-shopu BangGood, tedy přes rozcestník “Language”. Automaticky přeloženým čínským e-shopem zatím zůstává jen Wish.

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář