19 super tipů na dárek pro muže

17

dárek pro muže, narozeniny, vánoce, výročí, komerční sdělení


Zdá se, že sezóna rozdávání dárků nikdy nekončí, ať už jsou to narozeniny, výročí nebo Vánoce (jo, pěkně rychle se k nám připlížily). Díky nepřetržitým oslavám je těžké vždy přijít s chytrými dárky pro muže ve vašem životě, ať už je to váš otec, bratr, manžel nebo dokonce syn.

Ale...Najdění těch nejlepších dárků pro muže je však naší specializací a proto vznikl i dnešní článek, alias průvodce výběrem nejlepších dárků pro muže.

Neočekávejte, že v něm najdete nudné kravaty nebo tragické svetry, které nikdy nikdo nebude nosit. Místo toho najdete způsoby, jak aktualizovat jeho šatník kousky odolnými času i trendem, a které nakonec nebudou shromažďovat prach v zadní části jeho skříně. Není na oblečení? Seznam, který je před námi, je také cenově dostupným technologickým rájem se všemi nejúžasnějšími gadgety, které stojí za to zabalit a překvapit ho nimi.

Tipy na dárky pro muže vašeho života

Obecný názor je takový, že pro muže je notoricky obtížní nakupovat. Je tu manžel, který si už koupil vše, co chce. Přítel s přelétavým vkusem. Syn, který zapomněl napsat svůj seznam přání. Táta, který trvá na tom, že mu máte věřit, že nepotřebuje nic - jako by to byla schůdná možnost. Nic však není ztraceno. Shromáždili jsme seznam nejlepších tipů na dárky pro muže - muže, kteří mají rádi tenisky a hodinky, muže, kteří rádi hrají s chytrými technologiemi, muže, kteří rádi drsní venku nebo lenoší po domě. A nalezení správného daru, zvláště pokud je to sváteční dárek, který má rozjasnit konec, jinak nepříliš vydařeného, roku, se zdá být najednou mnohem méně strašidelné.

1. Přenosný táborák

Poskytuje více než tři hodiny hoření v kempu bez přípravných prací a čištění. To znamená, že se může soustředit na to, co je opravdu důležité ... například na to, kolik špekáčků upéct. Oheň je silný, plamen je bezpečně alokovaný na jednom místě v nádobě a nehrozí tak jeho šíření dále. Je netoxický a bez kouřového zápachu a i dokonale „zelený“.

2. Nabíjecí stojan 3 v 1

Takovýto nabíjecí stojan vhodný pro noční stolky udrží jeho tři nejpoužívanější přístroje - smartphone, AirPod a smartwatch - zeleně.

3. Chladící sklenice na pivo

Neměl by se spokojit s pivem pokojové teploty. Se sadou zamrazitelných pivních sklenic bude moci usrkávat svou oblíbenou značku přesně mezi 6° a 11 ° C , t.j. v perfektní teplotě.

4. Kožené pouzdro na AirPods s monogramem

Ačkoli nemůžete zajistit, že už nikdy neztratí své sluchátka, personalizované pouzdro vám alespoň pomůže zajistit, aby si nemíchal své sluchátka s vašimi. Různobarevné kožená pouzdra jsou dokonce dodávány i s klipem, takže jej může připevnit na klíčenku, batoh nebo do kapsy.

5. Dárkový poukaz na hodinky

Je těžké se rozhodnout, jestli je spíše Armani Exchange nebo Festina The Originals? Kupte mu dárkový poukaz a máte ve výhledu jeho nový oblíbený doplněk.

6. ibi - Smart Photo Manager - správce fotografií

Nemá čas na stres související s cloudem a právě proto tento malý (ale mocný) gadget existuje. Může si organizovat a soukromě ukládat všechny obrázky ze svého telefonu, počítače, USB disku nebo sociální platformy a poté je sdílet s rodinou a přáteli (čtěte: s vámi).

7. Magnetický náramek pro přidržování šroubů

Darujte svému domácímu kutilovi magnetický pásek, který omotaný kolem jeho zápěstí nebo opasku, udržuje organizované a přístupné šrouby, hřebíky, šrouby a podložky. Už nemusí držet hřebíky nebo šrouby v puse, aby měl volné obě ruce.
8.Nástěnná nabíječka USB
Nyní nemá žádné výmluvy, že nezvedl vaše hovory. Kompaktní dokovací stanice může nabíjet čtyři až šest gadgetů najednou.

9. Nabíječka do auta

Toto je dárek, který si užije celá rodina: Se šesti porty USB pro iPhone a Android napájí telefony vysokou rychlostí a je dodáván s prodlužovacím kabelem o délce 1,5 m, takže ji můžete používat i na zadním sedadle auta.

10. Charge 3 Activity Tracker
Nejprodávanější plavání odolný tracker společnosti Fitbit nabízí množství informací o jeho srdeční frekvenci, spálení kalorií, spánku a dalších. Je to dárek díky kterému bude drtit své fitness cíle, jednou provždy.

11. Multi - nářadí pro jízdní kola
Nenechte ho jezdit jen tak. Kompaktní opravná sada obsahuje vše potřebné - různé šestihranné klíče, více šroubováků a další - aby jeho kolo bylo stále v top stavu a nic ho nepostihlo nepřipraveného.

12. Kašmírový pulovr
Protože každý potřebuje svetr když jde navštívit babičku. Varianta kašmíru nejen že bude pro něj po celou zimu nepostradatelným kouskem, ale současně přináší i malý závan luxusu a nadčasovosti do šatníku.

13. Bezdrátová sluchátka QuietComfort
S párem sluchátek s potlačením hluku Bose nemůžete zkazit vůbec nic - a teď jsou navíc bezdrátová! Vítězí v žebříčcích nejlepších bezdrátových sluchátek, mají špičkovou kvalitu zvuku a v recenzích dostávají nejvyšší hodnocení.

14. Nintendo Classic Mini: NES
Vezměte ho zpět do 80. let prostřednictvím systému NES inspirovaného retro Nintendo Entertainment systémem, který má již sběratelský status. Systém je nabitý pouze těmi nejlepšími videohrami: Donkey Kong, Super Mario Bros, Zelda a další v modernizované menší verzi a tak si může staré hity připomenout i na moderním televizoru.

15. Minimalistická autokamera Garmin Dash Cam Mini
Protože se musí chránit během jízdy a protože tato palubní kamera je tak malá a diskrétní, že mu nebude zahlcovat čelní sklo. Zachycuje videozáznamy ve vysokém rozlišení až 1080p. S mobilní aplikací Drive staženou do jeho smartphonu bezdrátově synchronizuje videa a fotografie z kamery s telefonem a následně je možné je sdílet.

16. Bezdrátová nabíječka Nomad Base Station
Milovníci hi-tech potřebují kvalitní hi-tech příslušenství. Nabíjecí dok Nomad je právě takový, s prostorem pro Apple Watch, bezdrátová sluchátka a telefon. Jeho kožený potah je také docela pěkný.

17. Filtrační láhev na vodu
Pokud často cestuje nebo sportuje, láhev s filtrovanou vodou mu umožní důvěřovat téměř jakémukoli zdroji vody, který najde; potoky, jezera, řeky atd. V zásadě bude mít láhev vody vždy s sebou, bez ohledu na to, kam půjde.

18. Ručně vyrobený kožený opasek
Pokud nosí opasek každý den, ale ty z jeho sbírky již zaznamenali lepší dny, upgradujte ho. Dejte muži svého života stylový ručně vyrobený kožený opasek s možností volby z mosazné nebo nerezové spony.

19. Tenisky TechLoom Wave APL
Pokud potřebuje nový pár, nebo je jen sběratel tenisek, tento styl je neuvěřitelně pohodlný a on se bude cítit lehký jako pírko, když je bude mít na nohou.


Umění darování je třeba se učit

Většina z nás nepřemýšlí o darování jako o umění. Ale uměním to opravdu je. Dávání je jedním z nejvíce hřejivých gest, která může člověk udělat pro druhého. Dávání je pro dárce stejně vzrušující jako pro příjemce. Od očekávání toho, co se skrývá za dárkovým balením, až po vzrušení z velkého odhalení; potěšení, které dává milované osobě, to všechno je nakažlivé.

Jako společenská stvoření, která si užívají společnost ostatních; darování je pro nás způsob emocionálního propojení, když vyjadřujeme pocity lásky a vděčnosti prostřednictvím výměny dárků. Cítíme se šťastní a vydoluje to z nás naše nejlepší vlastnosti.To je důvod, proč je darování tak obohacující. Dárky jsou tradičně osobní a mají svůj význam i odkaz. Nyní více než kdy jindy existuje nespočet způsobů, jak vybrat zajímavý dárek, ale nejlepší dárek je ten, který je produktem přemýšlivosti.

Umění dávat dárky spočívá v tom, jak je dárek vybrán

Nejlepší dárek je ten, který si příjemce zapamatuje a měl by vyvolat emocionální reakci. Typ dárku, který dáváme, je založen na příležitosti a vztahu, který máme s příjemci. Dary by měly být dávány na základě příležitosti a typu vztahu, který máte s příjemcem. To znamená, že byste měli o osobě, které kupujete dárek něco vědět. Pokud drží dietu, nebudete mu dávat bonbonieru. Když víte něco o osobě, kterou obdarujete, bude to odrážet její vkus a preference. Váš výběr dárků bude založen na „Páni, když jsem to viděla, okamžitě jsem na tebe myslela.“

Umění dávat dárky znamená, že dárek je dáván bez pomyšlení na to, že i vy dostanete jeden na oplátku

Jsou chvíle, kdy jsou vhodné dárky „jen tak“. Pokud přítel nebo milovaný ztratí někoho nebo prochází těžkým emocionálním obdobím, je vhodný malý dárek, který mu ukáže vaši péči a vaše pozornost bude zapamatována. Pokud vy a váš přítel sdílíte společný cíl, možná budete chtít dát dárek, který bude symbolem vaší cesty.

Dárky nemusí být drahé

Pokud máte rozpočet na dárky, mějte ho na paměti. Celoročně jsou výprodeje v obchodních domech i na internetu. Hledejte tyto slevy a zjistěte, zda je ten „Wow“ dárek k dispozici v rámci vašeho rozpočtu. Kupte ho a odložte, dokud jej neplánujete darovat.

Umění darování dárků znamená, že dárek, který darujete, je něco, co potěší

Je to také zpráva pro příjemce. Darování nástrojů nebo spotřebičů k výročí nebo narozeninám však neznamená nic zvláštního, pokud o to příjemce nepožádal. Zvýrazněte tyto příležitosti příležitostmi dárky, o kterých jste zjistili, že se nejlépe hodí pro osobu, pro kterou jsou určeny.

I prezentace je důležitá

Existuje mnoho inovativních způsobů, jak zabalit dárky. Můžete použít jednoduché nebo „fancy“ ozdobné balení. Můžete si vytvořit svůj vlastní osobní dárkový obal pomocí speciálního papíru v konkrétní barvě se specifickým typem mašle nebo stuhy. Dejte si na tom záležet a personalizujte dárek, například ručně psanou poznámkou.

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář