Sokolovsko: Policie pátrá po Radku Dunkovi a Maximu Sivákovi

Policie ČR aktualizovala svoji databázi a opět veřejnost prosí o pomoc při pátrání po Radku Dunkovi a Maximu Sivákovi.

dezinfekce

Sokolovští kriminalisté pátrají po hledaném 30letém muži ze Sokolova, který je asi 160 – 170 cm vysoké obézní postavy, má modrohnědé oči a krátké rovné hnědočerné vlasy.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže vydal Okresní soud v Sokolově příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Hledaný muž si převzal výzvu k nástupu trestu a nyní se skrývá.

O tomto pátrání jsme vás již informovali zde.

Kriminalisté ze Sokolova dále pátrají po hledaném 44letém muži z Kraslic, který je přibližně 175 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči a prošedivělé hnědé vlasy.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na jmenovaného byl vydán dne 29. 7. 2016 Okresním soudem v Sokolově příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin vydírání.

O tomto jsme vás již informovali zde.

V případě jakýchkoliv informací k těmto osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy