Karlovarsko: Policie pátrá po Radku Dunkovi a Tomáši Ulrichovi

1) Radek Dunka - maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, 2) Tomáš Ulrich - podvod.

dezinfekce

Sokolovští kriminalisté pátrají po 29letém muži ze Sokolova, který je asi 160 až 170 cm vysoké obézní postavy, má modro hnědé oči a krátké rovné hnědočerné vlasy.

Ad 1) další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže vydal Okresní soud v Sokolově příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Hledaný muž si převzal výzvu k nástupu trestu, avšak se skrývá.

Dále sokolovští kriminalisté pátrají po 48letém muži, který je asi 175 – 180 cm vysoké hubené postavy, má hnědé oči a vyholené vlasy.

Ad 2) další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného vydalo Okresní státní zastupitelství v Sokolově předchozí souhlas k zadržení osoby podezřelé pro přečin podvod.


V případě jakýchkoliv informací k hledaným mužům volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy