Sokolovsko: Policie kontrolovala večerky, herny a restaurace

V pátek 6. října letošního roku se v Kraslicích a na Rotavě uskutečnila rozsáhlá policejní akce zaměřená na kontrolu „večerek“, restauračních zařízení a heren.

dezinfekce

Policisté z obvodních oddělení Kraslice a Rotava v součinnosti s policisty z cizinecké policie, policejním psovodem se služebním psem či kolegy z Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje, Celní správy pro Karlovarský kraj, Městskou policií Rotava a zástupci Městských úřadů Kraslice a Rotava se zaměřili především na zjištění pohybu hledaných a pohřešovaných osob, pobytovou kontrolu cizinců, nelegální prodej alkoholických nápojů a tabákových výrobků či na protipožární opatření či kontrolu dokladů.

Během této několikahodinové akce byla zkontrolována více jak desítka obchodů se smíšeným zbožím a heren. Zároveň bylo zkontrolováno několik desítek osob české národnosti a také několik cizinců.

Společně s policisty kontrovali objekty také hasiči, kteří zjistili několik nedostatků a budou je v rámci své věcné příslušnosti dále řešit. Jednalo se o nedostatky jak v kontrolovaných objektech v Kraslicích, tak na Rotavě. Kolegové z Celní správy zároveň zajistili několik tabákových výrobků.

V rámci této akce bylo policisty vyřešeno několik osob v rámci příkazního řízení, tedy pokutou za porušení vyhlášky města, respektive za přestupek proti veřejnému pořádku.

Policisté budou v podobných kontrolách pokračovat, zároveň preventivně působit na občany a tímto předcházet protiprávnímu jednání.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy