Sokolov: Město letos připravilo pro děti 35 příměstských táborů

Velkou nabídku příměstských táborů pro děti letos připravil Dům dětí a mládeže společně se sokolovskými základními školami. V minulosti byl jediným organizátorem Dům dětí a mládeže.

dezinfekce

 Kvůli velkému zájmu ale byly kapacity rychle zaplněné a nikdy se nedostalo na všechny. Vedení města se proto rozhodlo zapojit do pořádání i základní školy. Postupně se přidávaly další a další, až se letos zapojily úplně všechny a podařilo se jim uspořádat rekordních 35 turnusů. Některé sportovní, jiné jazykové nebo výtvarné.

V rámci jednoho z příměstských táborů navštívily děti také areál Světa záchranářů v Karlových Varech. Tam se za nimi přijela podívat i místostarostka Sokolova Renata Oulehlová, která před několika roky zapojení základních škol do organizování táborů iniciovala. „Mám velkou radost, že se nápad ujal a že se nám podařilo nabídku rozšířit a umožnit tak většímu počtu dětí prožít prázdniny plné her, dobrodružství a nových kamarádství. Věřím, že to ocenili i rodiče, kteří mohli svým dětem vybrat takový program, který nejvíce vyhovuje jejich zájmům a potřebám,“ doplnila.

Zdroj: Město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy