Snažíte se dosáhnout úspěchu a stále se vám to nedaří? Zkuste metodu NLP!

Věda se samozřejmě činní i na poli osobního rozvoje a zjistila, že geniální vzorce chování a způsob, jakým lidé dosahují vysokých výkonů, lze ,,zkopírovat“! Parta vědců zkoumala vzorce geniality, a tak vznikla seberozvojová metoda zvaná NLP, tedy neuro-lingvistické programování.

dezinfekce

Již 50 let se tato metoda zkoumá a vyvíjí, první informace o této metodě sahají až do Spojených států amerických a prvotní zásluhu na ní mají doktor a matematik Richard Bandler a lingvista John Grinder. Metoda NLP se postupem času stále hlouběji rozvíjela, a tak se stala významným pilířem pro miliony lidí po celém světě voblasti osobního rozvoje.

NLP trenér Radek Karban vám díky této metodě otevře dveře kúspěchu. Ukáže vám jasné postupy, jak více rozumět sami sobě, vašim myšlenkovým pochodům i to, jak mnohem lépe využívat vaše myšlenky, které jsou zásadní kdosažení vašeho úspěchu.

V NLP kurzech Radka Karbana získáte nové vhledy na důsledky událostí které se vám staly v minulosti či které se vám právě dějí. Začnete uvažovat nad věcmi jinak a odměnou vám bude vyšší sebevědomí, vnitřní klid i odhodlání, které vás požene ve vašem snažení dál.

Jak NLP funguje?

Neuro vyjadřuje zaměření na prvotní neurologické pochody v mozku. Lingvistické zase znamená využití jazyka a jeho kódování kdosažení chtěných změn. Programování je zase o aplikaci změny a vzorců, které vedou ke změně na více vrstvách osobnosti a psychiky.

Je to velmi obohacující zkušenost, kterou lze doporučit každému ambicióznímu jedinci, CEO, manažerům, personalistům, pracovníkům vHR, terapeutům i koučům, kteří chtějí mít jednoduše lepší výsledky. NLP využívají i slavné osobnosti ze sportu i byznysu, jako Tiger Woods, Tony Robbins, J. K. Rowlingová, Jim Carrey, Andre Agassi, nebo dokonce i Bill Gates!

Kde se naučit metodě NLP?

Přidejte se kdalším stejně zapáleným lidem, kteří na sobě chtějí pracovat a získat NLP know-how, které je dovede kúspěchu. Kurzy a školení NLP lze se můžete zúčastnit na prestižní Coaching University Czech Republic, kde vás kurzem provede mezinárodně certifikovaný NLP Trainer Radek Karban.

Chcete se vživotě posunout dál? Myslíte to se svým úspěchem vážně? Chcete ho konečně dosáhnout? Dovolte si být úspěšní a udělejte další krok ktomu, abyste si splnili své sny.


Coaching University Czech Republic 

Web: www.coachinguniversity.cz

Pondělí - Pátek: 10:00 - 18:00

Zdroj fotografie: www.pixabay.com


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy