Sbírka na nemocného Ondráška

Patříte k lidem, kteří neváhají pomoci tam, kde je to třeba? Pak můžete přispět do veřejné sbírky na pomoc těžce nemocnému chlapci Ondráškovi, kterou před časem vyhlásil Karlovarský kraj. Ondřej Minařík se narodil jako zdravé miminko. Když mu bylo půl roku, onemocněl herpetickou meningoencefalitidou a jeho život se od základů změnil.

dezinfekce

Následkem nemoci trpí psychomotorickou retardací, sekundární epilepsií, autismem, ADHD a svalovou hypotonií. I když se dnes již osmiletému chlapci zdraví nevrátí, rodiče se snaží dělat maximum proto, aby se mu žilo lépe. Schází jim ovšem peníze na potřebnou léčbu, především na intenzivní specializované neurorehabilitace, na něž pojišťovna nepřispívá.

Zájemci, kteří chtějí pomoci, mohou peníze vložit do zapečetěné sběrací pokladničky umístěné v recepci budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje, Závodní 353/88 Karlovy Vary. Pokladničky budou k dispozici rovněž na akcích pořádaných Karlovarským krajem. Přispět lze také na speciální bankovní účet číslo 123-20247/0100 vedený u Komerční banky. 

O vyhlášení sbírky jsme vás informovali zde.


Zdroj: facebookové listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy