Region: Policisté se zaměřili na „nezaplacené pokuty“

Ve čtvrtek 14. prosince letošního roku se v rámci běžného výkonu služby policisté z odboru služby dopravní policie Karlovy Vary zaměřili mimo jiné také na výběr nedoplatků za dopravní přestupky.

dezinfekce

Krátce po čtrnácté hodině policisté předepsaným způsobem zastavili na pozemní komunikaci číslo I/6 u Bochova nákladní automobil značky Renault. Při silniční kontrole zjistili, že má pětatřicetiletý řidič nedoplatky na pokutách, které nebyly zaplaceny ve stanovené lhůtě, a to ve výši 30 tisíc korun. Řidič na místě nedoplatek uhradil a mohl tak pokračovat v jízdě. 

O několik minut později policisté předepsaným způsobem zastavili na dálnici D6 osobní automobil, který řídila sedmadvacetiletá žena. Při kontrole zjistili, že má také nedoplatek na pokutách ve výši 300 korun. Žena na místě nedoplatek uhradila. 

Krátce po jednadvacáté hodině policisté zastavili v centru Karlových Varů osobní automobil, který řídil pětačtyřicetiletý muž. I u toho při silniční kontrole policisté zjistili, že má nedoplatky na pokutách ve výši 2 tisíce korun. Muž na místě neměl na uhrazení nedoplatku a tak mu byly odebrány registrační značky. Nedoplatky uhradil dnešního dne kolem desáté hodiny dopolední, přičemž mu byly následně registrační značky vráceny. 

nprap. Jan Bílek

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy