Region: Příchod Nového roku z pohledu policistů

Tak jako každý rok, tak i na letošní Silvestr byli policisté v celém Karlovarském kraji řádně připraveni, opět totiž očekávali větší počet oznámených událostí než v běžných pracovních či víkendových dnech.

dezinfekce

V rámci Karlovarského kraje byl na silvestrovskou noc posílen běžný výkon služby. Policisté se zaměřili především na zajištění bezpečnosti osob, dodržování veřejného pořádku a na dohled nad silničním provozem. V průběhu posledního dne roku 2023 a následné silvestrovské noci, v době od 31. prosince 2023 od 07:00 hodin do 1. ledna 2024 do 07:00 hodin, policisté na Integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje přijali 228 oznámení na lince tísňového volání. Ve srovnání s posledními silvestrovskými oslavami bylo přijato ve stejném časovém období o zhruba 30 oznámení více. Policisté během silvestrovských oslav vyjížděli nejčastěji k domácím sporům, rušení nočního klidu a drobným šarvátkám. 

V několika případech také asistovali kolegům z Hasičského záchranného sboru. Během silvestrovských oslav došlo také k několika dopravním nehodám, které se naštěstí obešly bez vážného zranění. 

nprap. Jakub Kopřiva



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy