Langmatz CZ: Dodavatel kvalitních kabelových komor pro moderní infrastrukturu

V oblasti moderní infrastruktury pro komunikace a elektrickou energii hraje klíčovou roli kvalitní a spolehlivá infrastruktura. K ní patří nejen samotné kabely a vodiče, ale také podzemní komory, kde jsou tato kabelová vedení spravována a chráněna.

dezinfekce

Langmatz CZ je společnost s dlouholetou tradicí v oblasti vývoje a výroby inovativních produktů pro infrastrukturu v oblasti telekomunikací, energetiky a dopravy. Od svého založení se společnost zaměřuje na poskytování komplexních řešení pro správu a ochranu kabelů a vodičů.

Kvalitní kabelové komory

Langmatz CZ se specializuje na výrobu různých typů kabelových komor, které splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální ochranu a pohodlnou možnost správy kabelů ve všech možných prostředích, od městských ulic až po průmyslové komplexy.

Společnost Langmatz CZ nabízí širokou škálu podzemních kabelových šachet, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, mechanickému namáhání a korozivním účinkům půdy. Tyto komory jsou navrženy s důrazem na bezpečnost, dlouhou životnost a snadnou údržbu. Kvalitní kabelová komora od firmy Langmatz CZ zvládne zatížení až 40 tun.

Investice do výzkumu a certifikace ETA

Společnost Langmatz CZ investuje do výzkumu a vývoje, aby zajistila, že její produkty jsou v souladu s nejnovějšími trendy v oboru, což zvyšuje kvalitu a užitek kabelových tras v současné infrastruktuře. 

Langmatz CZ jako jeden z velmi mála výrobců kabelových komor certifikoval své šachty v souladu s požadavky Evropského technického osvědčení (ETA – European Technical Assessment) a zároveň je na vyráběné šachty vydané odpovídající prohlášení o vlastnostech a CE značení.

Langmatz CZ podporuje elektromobilitu v České republice

Langmatz CZ je garantem rychlejší a snazší výstavby infrastruktury pro e-mobilitu. Výstavba rychlodobijecích stanic pro elektroautomobily je nyní efektivnější díky modulárním základům, které dodává Langmatz CZ. Od roku 2023 spustil Langmatz CZ aktivní prodej větších prefabrikovaných základů z polykarbonátu pod rychlobobíjecí DC stanice různých značek.

Odborná pomoc a podpora 

Langmatz CZ také poskytuje odbornou podporu a služby spojené s implementací inženýrského řešení na míru. Tým zkušených expertů je připraven pomoci zákazníkům s výběrem správného řešení pro jejich konkrétní potřeby a zajistit, aby implementace proběhla co nejefektivněji.

Langmatz CZ se stal synonymem pro kvalitní kabelové komory, které jsou klíčovým prvkem pro udržení spolehlivosti moderních sítí. Langmatz CZ je spolehlivým partnerem pro ty, kteří hledají špičková řešení pro správu a ochranu svých kabelových sítí.

Více na https://www.langmatz.cz/


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy