Karlovarský kraj: Týden pěstounství přinesl řadu přednášek, diskuzí a milých setkání

V rámci kampaně „Staňte se pěstounem“, která se zaměřuje na vyhledávání dlouhodobých pěstounů, ale i samotnou podporu pěstounské péče v Karlovarském kraji, se uskutečnil „Týden pěstounství“.

dezinfekce

Během tohoto týdne měli zájemci možnost zúčastnit se například zajímavých rozhovorů s pěstouny, tyto moderoval ambasador akce Jan Onder a zhlédnout prezentace jednotlivých doprovázejících organizací a odborů sociálně-právní ochrany dětí městských úřadů našeho regionu. Videa jsou stále dostupná na sociálních sítích pod profilem: pestounskapecevkk.

V samém závěru Týdne pěstounství se v nově zrekonstruovaných Císařských Lázních konala Rodinná konference, jež byla završením celé akce. Programem opět provázel Jan Onder. Pozvaní lektoři se s přítomnými návštěvníky konference podělili o zajímavá témata nejen z oblasti náhradní rodinné péče či terapeutického rodičovství, ale například i z oblasti krizové intervence. Radní Karlovarského kraje pro oblast sociálních věcí Robert Pisár na závěr osobně poděkoval dlouhodobým pěstounům za jejich dosavadní péči. 

Zdroj: Krajské listy

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy