Co byste měla vzít v úvahu při výběru dámských džín?

Džíny, milované všemi, jsou v módním světě považovány za ikonu. Dobře padnoucí džínové kalhoty jsou nezbytným kouskem dámského šatníku, bez ohledu na to, zda se preferují skinny, džíny s vysokým pasem nebo relaxovaný boyfriend střih. Stávají se odrazem vašeho osobního stylu a proto je důležité vybrat ty, které nejvíce pasují k vaší postavě. Jak tedy vybrat ty pravé, které dokonale podtrhnou váš osobitý styl?

dezinfekce

Jak si vybrat ty správně padnoucí džíny?

Výběr správných džínů  odráží vaši osobnost a zároveň harmonizuje s vaší postavou. Správně zvolené džíny mohou vaši postavu nejen lichotit, ale i opticky upravit. Pro ty, kteří preferují elegantní a sofistikovaný vzhled, mohou být ideální volbou džíny se zúženým střihem nebo modely s vysokým pasem, které opticky prodlouží nohy a zvýrazní pas. Na druhou stranu, pokud máte rádi pohodlnější a volnější střihy, může být pro vás ideální volbou střih typu boyfriend. Tyto džíny skvěle doplní vyšší postavu, ale pokud jste menší, vybírejte modely s mírně vyšším pasem, které pomohou vyvážit proporci a nepůsobí příliš robustně. Vždy je důležité zvážit, jak džíny lichotí vaší postavě a jak se cítíte ve svém outfitu. Pro inspiraci, které džíny si zvolit navštivte https://answear.cz/k/ona/obleceni/dziny.

Jak nosit džíny volného střihu ?

Pokud preferujete komfort a styl volných kalhot, nebojte se je začlenit do svého denního šatníku. Tyto kalhoty nabízí nejen pohodlí, ale v kombinaci s vhodně zvoleným topem mohou vytvořit skutečně elegantní a zároveň neformální outfit. Pro zdůraznění pasu a vytvoření vyváženého siluetního efektu, zasuňte do kalhot top nebo zvolte crop top končící těsně pod prsy. Tento trik pomůže definovat vaši postavu a dodá outfitu moderní nádech.

Look dotáhněte koženou nebo džínovou bundou, která přidá na textuře a zajímavosti celého ensemble. Kožená bunda přinese do outfitu odvážnější, rebelantský vzhled, zatímco džínová bunda udrží celkový vzhled uvolněnější a hravější. Pro dokončení outfitu a přidání dalšího rozměru zvolte boty se špičatou špičkou.

Image title



Jak na dokonalý outfit s úzkými džíny?

Úzké džíny jsou skvělým nástrojem pro zdůraznění postavy a umožňují vytvářet poutavé outfity snadno a efektivně. Pokud vaše postava umožňuje nosit přiléhavé topy, neváhejte je kombinovat s úzkými džíny, čímž maximálně využijete jejich potenciál pro zvýraznění vaší figury. Pro ty, kdo preferují zakrýt drobné nedokonalosti, je vhodná kombinace úzkých džínů s vyšším pasem a topů s volnějším střihem. Tento look dokonale doplní pásek s nápaditou sponou, který přidá outfitu charakter, a pohodlné, ale zároveň elegantní dámské mokasíny, které zajistí stylový vzhled. Pro moderní a chic outfit zkombinujte své úzké džíny s elegantním černým rolákem, který zůstane věrný minimalistickému stylu. Tento look oživte stylovou koženou bikerovou bundou.

Jak doplňky rafinovaně podtrhnout džíny?

Tento všestranný kousek oblečení lze snadno kombinovat téměř s čímkoliv, avšak pravou esenci stylu mu dodají především boty. K úzkým kalhotám můžete zvolit lodičky na vysokém podpatku, které dodají vaší postavě eleganci a opticky ji prodlouží. Pro sofistikovanější vzhled se mohou hodit polobotky, zatímco pro ležérnější příležitosti jsou ideální volbou tenisky. Pro originální řešení můžete tradiční pásek nahradit barevným šátkem, který dodá outfitu jedinečný charakter. Nezapomínejte také na top s předním cípem zasunutým do kalhot, který může vytvořit nezaměnitelný a trendy look, zvýrazňující vaši postavu a přidávající outfitu moderní twist.

Džíny, nejjasnější hvězda v šatníku, odhalují osobitý styl a při pečlivém výběru lichotí každé postavě.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 26.02.2024 14:57



30 +
 

Hlavní zprávy