Chodov: Město se bude bavit, město čeká Vavřinecká pouť

Na tradiční Vavřineckou pouť se mohou o nadcházejícím víkendu těšit obyvatelé Chodova. Kromě pouťových atrakcí, stánků s rozmanitým sortimentem a vystoupení kapel na ně čeká také přehlídka naleštěných automobilových krasavců.

dezinfekce

Pouť zahájí v sobotu 12. srpna v 10 hodin mše svatá v kostele svatého Vavřince, ve Staroměstské ulici ve stejnou dobu začne stánkový prodej doprovázený reprodukovanou hudbou. Atrakce pro malé i velké v zadní části Bezručově ulici budou v provozu rovněž od 10 hodin.

Za pozornost stojí také spanilá jízda trucků, která má vyjet z nedalekých Děpoltovic v 10 hodin, hlavním tahem Chodova projede podle odhadů mezi 10. 30 až 11 hodin.  

Vystoupení kapel odstartuje ve 13. 30 Horova osma, na pódiu se pak budou střídat hudební skupiny až do 22 hodin, kdy sobotní den zakončí ohňostroj.

Hasičská zbrojnice bude v sobotu od 9 do 12 hodin v rámci Dne otevřených dveří přístupná všem, kteří mají zájem o techniku a prezentaci nejen hasičů, ale také strážníků, policistů a zdravotních záchranářů.

V průběhu nedělního dopoledne si pak na své přijdou obdivovatelé autoveteránů a motokrasavců. Jejich přehlídka s hudebním programem začíná ve Staroměstské ulici v 10 hodin.

Oba dva dny Vavřinecké poutě bude moderovat Petr Čimpera.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy