Cheb: Mlsný zloděj znovu úřadoval

Na konci listopadu letošního roku policisté z obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež třiatřicetiletému muži, který měl tehdy vniknout do kantýny chebské střední školy.

dezinfekce

Odcizit měl celkem 50 balení žvýkaček a 29 kusů sušenek (o tomto jsme vás informovali zde).

To ale mlsnému zloději zřejmě nestačilo, protože o několik dní později znovu úřadoval. Na začátku prosince měl ve večerních hodinách poničit vchodové dveře a vniknout do pekárny v Chebu. Z té měl odcizit celkem 4 kusy italské rolády a jeden staročeský koláč. Tentokrát ale sladkosti nerozdal kolemjdoucím. Koláč měl sníst po cestě do domu, ve kterém přebývá, a rolády spořádat o několik minut později.

Kromě toho měl třiatřicetiletý muž poté ještě v časných ranních hodinách vniknout na vánočních trzích v Chebu do stánku se šperky, odkud měl odcizit celkem téměř 300 kusů ocelových prstýnků a více jak deset kusů ocelových řetízků s přívěsky. Část odcizených šperků poté muž rozdal kolemjdoucím v ulicích Chebu a část se rozhodl vrátit. Se šperky měl proto přijít na Náměstí krále Jiřího z Poděbrad, kde se trhy konají, a v igelitové tašce je hodil ostraze trhů do automobilu s tím, že se omlouvá a z místa odešel.

Svým jednáním měl třiatřicetiletý muž z Chebu způsobit škodu téměř 27 tisíc korun.

Chebští policisté po provedeném šetření a zhlédnutí kamerových záznamů okamžitě věděli, o koho se jedná, a muže během několika hodin zadrželi. Poté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

prap. Jakub Kopřiva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 13.12.2018 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy