https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Obrn%C4%9Bn%C3%A9+brig%C3%A1dy+553%2C+Cheb&format=xml&polygon=0&addressdetails=150.0768817;12.3709257;Obrněné brigády 553/31, Cheb 350 02, Česko Účetní Junior | Nabídka práce REGIONZAPAD.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Účetní Junior

SCH - EKONOM s.r.o. -002

Obrněné brigády 553, Cheb

Detail firmy

Klaudie Šulcová
354433005
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 19 000,- až 25 000,- Kč

Jsme rodinná daňová kancelář se sídlem v Chebu a hledáme nového člena do našeho týmu. Zabýváme se zpracováváním účetnictví, daňových přiznání a poskytujeme další ekonomické služby. Náš tým 25-ti účetních a daňových poradců se stará o více než 300 klientů z Karlovarského a Plzeňského kraje. Hledáme pracovitou a pečlivou osobu, která se časem pod vedením zkušených kolegů stane odborníkem. Nabízíme příležitost i pro čerstvé absolventy.

Místo výkonu práce: Obrněné brigády 553/31, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup dle dohody. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: pružná pracovní doba dle dohody (Po-Pá). Náplň práce: kontrola příchozích faktur a jiných dokladů, evidence a digitalizace vystavovaných faktur, pokladních dokladů..., účtování bankovních výpisů, pokladny, faktur a dalších účetních případů, příprava podkladů k daním (DPH, DS, DPPO, DPFO, DN), zpracování podkladů k měsíčním a ročním uzávěrkám, v týmu se seniorním účetním nebo daňovým poradcem (kompletní zpracování účetnictví- elektronicky, kontrola měsíčních/ročních účetních pohybů a zůstatků, měsíční zpracování účetních výkazů). Požadujeme: SŠ/VŠ ekonomického vzdělání, základní orientace v podvojném účetnictví, znalost práce na PC (Office - Excel), spolehlivost, pracovitost, ochota učit se, loajálnost. Nabízíme: příjemné prostředí v nově vybavených kancelářích, přátelský pracovní kolektiv, po zapracování možnost příležitostně home office, dobrovolná výuka němčiny se zkušeným lektorem (rodilý mluvčí) v rámci pracovní doby, možnost platového růstu, stravenky, osobní ohodnocení podle výkonu a odbornosti, roční odměny podle výsledků společnosti. Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.