https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Pod+Hradem+81%2C+Skaln%C3%A1&format=xml&polygon=0&addressdetails=150.1694891;12.3599878;Pod Hradem 81, 351 34, Česko Řezníci | Nabídka práce REGIONZAPAD.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Řezníci

SRUBMONT Forest s.r.o. -002

Pod Hradem 81, Skalná

Detail firmy

Jaroslav Bílek
608555400
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Střední odborné (vyučen)

Nástupní plat 20 000,- až 30 000,- Kč

Místo výkonu práce: Hrad Vildštejn, Pod Hradem 81, 351 34 Skalná u Chebu. Pracovní poměr na dobu neurčitou.

Baví vás práce s masem, ctíte poctivost a tradiční receptury? Máte zájem rozvíjet své schopnosti a přiučit se něčemu novému? Máme pro Vás příležitost! Hrad Vildštejn, který se mimo jiné zabývá výrobou uzenin, hledá kolegu/kolegyni pro svého řeznického mistra. Zakládáme si na kvalitě a čerstvosti surovin, výrobky děláme s láskou, bez dochucovadel, konzervantů a bez lepku!

Náplň práce: bourání a porcování, příprava ke skladování, výroba masných výrobků, výroba uzenin. Požadujeme: odpovědnost, hospodárnost, flexibilita, spolehlivost, kreativita, nadšení pro profesi, vyučení/praxe v oboru výhodou. Nabízíme: práce v zajímavém prostředí historického hradu s tématickou kuchyní, rodinná atmosféra a přátelský kolektiv, vhodné pracovní podmínky, příležitost k realizování vlastních nápadů, výrobků, inovací, firemní stravování, prémie. Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.