https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Dvory&format=xml&polygon=0&addressdetails=150.2116956;14.9951313; , Bratislava 357 33, Česko Prodavač(ka) grilovaných kuřat | Nabídka práce REGIONZAPAD.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Prodavač(ka) grilovaných kuřat

Kateřina Marková
602 266 795
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Střední odborné (vyučen)

Nástupní plat 32 000,- až 42 000,- Kč

Nabízíme stálé a jisté pracovní místo prodejce / griléra na naší pobočce v Nymburce - Dvorech. Pracovat můžete 3-4 dny v týdnu (středa - pátek nebo středa - sobota). Jako grilérovi vám skladník ráno naloží prodejní vůz a připraví pro prodej. Vy si vozidlo převezmete a dojedete
na prodejní místo. Tam se celý den staráte a své zákazníky. Večer se vrátíte, vyúčtujete tržbu, vrátíte zboží, auto Vám umyje a připraví na ranní nakládku. Vy jako grilér máte na starosti kvalitu, prodej a péči o své zákazníky. Ostatní zařídí personál na pobočce.

Měl byste být pracovitý, zodpovědný a samostatný. Pokud chcete pracovat v gastronomii a přesto být doma v 19 hodin, můžeme to být právě my, kdo Vám nabídce stabilní a seriózní práci, kde celou svoji mzdu máte na výplatní pásce.

Další podmínkou je už jen řidičský průkaz sk. B a zdravotní průkaz.

Obrázek o nabízené práci si můžete udělat na základě tohoto krátkého videa:
https://www.youtube.com/watch?v=tCxvk8m0qd4&t=15s

Školení je samozřejmostí. Školíme Vás min. 3 týdny, abychom z Vás udělali profesionála. Nemáme žádné požadavky na předchozí praxi. Pokud rád pracujete samostatně a bez nutnosti neustálého řízení a úkolování, přesto ale s lidmi, tak využijte nezávazného zkušebního dne a vyzkoušejte si práci griléra. Třeba Vás osloví. Pokud ne, přátelsky se rozejdeme.

Kontak: Marková Kateřina, tel: 602 266 795, email: k.markova@countrygrill.com
Nechodit na pracoviště - první kontakt telefonicky nebo emailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.