https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Skaln%C3%A1&format=xml&polygon=0&addressdetails=150.1702336;12.3610476; , 351 34, Česko Odborní pracovníci muzea - kurátoři přírodovědných sbírek | Nabídka práce REGIONZAPAD.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Odborní pracovníci muzea - kurátoři přírodovědných sbírek

Štěpán Karel Odstrčil
770142469
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 21 260,- až 31 240,- Kč

Místo výkonu práce: Městské muzeum Františkovy Lázně - NPR SOOS. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné převedení na dobu neurčitou. Nástup možný od 1.3.2022 nebo jinak dle dohody. Náplň práce: správa, evidence a odborná tvorba přírodovědeckých muzejních sbírek (botanická, geologická, paleontologická, zoologická), spolupráce na tvorbě expozic (především muzeí v SOOSu), spolupráce na přípravě a relizaci muzejních výstav, akcí a projektů, práce s veřejností zahrnující komentované prohlídky a edukační programy, komunikace s kolegy v oboru. Požadujeme: vzdělání přírodovědného zaměření, aktivní znalost anglického nebo německého jazyka, řidičský průkaz sk. B (aktivní řidiči), časová flexibilita, spolehlivost, samostatnost ale i schopnost týmové práce, ochota učit se novým dovednostem, aktivní přístup k práci. Nabízíme: ohodnocení v platové třídě 10 či vyšší podle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce (ve znění pozdějších předpisů) a podle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, pružná pracovní doba.

Kontakt pro zájemce: v případě zájmu zašlete svůj profesní životopis e-mailem na adresu odstrcil@muzeumfl.cz, doporučeným dopisem do rukou ředitele na adresu Městské muzeum Františkovy Lázně, Dlouhá 194/4, 351 01 Františkovy Lázně, či osobně doručte na uvedenou adresu nejpozději do 17.1.2022 (prosíme o uvedení kontaktu včetně telefonního čísla a e-mailové adresy); pohovory s vybranými zájemci proběhnou v týdnu od 24. do 28.1.2022; vyhlašovatel si vyhrazuje právo nabídku prodloužit, zrušit či místo neobsadit žádným z přihlášených zájemců; zasláním Vašeho životopisu Městskému muzeu Františkovy Lázně dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání po dobu trvání výběrového řízení.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.